Home Utile Cat de importanta este experienta avocatului care va reprezinta?

Cat de importanta este experienta avocatului care va reprezinta?

by GetLokal.ro

Cat de importanta este experienta avocatului care va reprezinta?

Atunci cand ne aflam in situatia de a avea nevoie de serviciile unui avocat, cautam sa ii alegem pe cei mai buni in functie de problema pe care o intampinam. In functie de gravitatea acesteia, este nevoie poate de cineva cu mai multa experienta, nu doar teoretica ci si practica, participarea la cat mai multe procese si reprezentarea cat mai multor persoane fiind foarte importante.

Chiar si in conditiile in care pandemia de corona virus inca exista, oamenii calatoresc destul de des, in special cei care o fac din motive de afaceri sau personale, si nu neaparat turistice. Practic, oamenii calatoresc in prezent dintr-o tara in alta mult mai mult decat o faceau acum un deceniu de exemplu, existand mult mai putine reguli si legi care sa nu le mai permita asta, in special in cadrul Uniunii Europene. Pe de alta parte, exista anumite legi, unele universale, altele specifice fiecarei tari pe care este posibil ca cei ce le viziteaza pentru prima data sau foarte rar sa nu le cunoasta si fara sa vrea, le incalca, atragand astfel sanctiuni de la autoritatile responsabile pentru pastrarea ordinii. 

Israel este una dintre tarile in care multi romani se afla, temporar sau definitiv si unde sunt cazuri in care legile sunt incalcate si astfel, cei considerati vinovati au nevoie de ajutorul unui avocat care sa ii poata reprezenta in mod eficient. Samy Ilie prin biroul sau de avocatura din orasul Haifa le vine in ajutor tuturor celor care au probleme cu institutiile statului in orice tip de servicii ce pot fi oferite de o astfel de functie atat in Israel cat si in Romania. Ar fi oarecum gresit sa spunem asadar care este specializarea avocatului Samy Ilie ci mai degraba care sunt specializarile sale, oferind consultanta in domeniul legilor Politiei Israelului, anchetelor penale, anchetelor de securitate, al proceselor penale in Israel dar si specialist in dreptul penal al Israelului. 

Prin faptul ca exista un birou si in Bucuresti, clientii pot fi astfel reprezentati de catre acest avocat si la noi in tara, existand diverse situatii in care un caz poate fi anchetat in doua sau chiar mai multe tari iar reprezentarea unei persoane anchetate de catre acelasi avocat sau cel putin acelasi birou de avocatura in toate tarile este mult mai benefica din multe puncte de vedere. 

Cele mai citite articole

Desi nascut in Romania, avocatul a activat in domeniul juridic si nu numai in Israel, ocupand diverse functii in institutii importante ale statului si capatand astfel cunostinte despre toate legile si normele in vigoare precum si despre modul in carea actioneaza diversele institutii israeliene ce pot desfasura anchete penale. Prin faptul ca timp de 11 ani a fost seful unei echipe de anchete speciale in infractiuni deosebit de grave precum crima sau securitate de stat sau altele de natura la fel de grava, poate aborda fara probleme orice situatie si poate gasii solutii optime atat in castigul clientului cat si al legii.

Pentru ca infractiunile de o gravitate minima sunt oarecum repretitive, un avocat care s-a ocupat de-a lungul carierei de foarte multe cazuri diverse va sti cea mai rapida cale de a solutiona astfel de infractiuni inca din fara initiala. De altfel, se poate ocupa si de exonerarea cazierului penal al unei persoane al carei dosar penal a fost inchis de catre autoritati si se doreste obtinerea unui certificat de buna reputatie, in general cerut in scopul angajarii in cadrul anumitor companii si pe functii cu mare raspundere ale institutiilor de stat si nu numai.

Un avocat este asadar recomandat atat de catre cei pe care i-a reprezentat cat si de anii de experienta, cazurile duse la bun sfarsit, numarul de clienti si importanta acestora dar si functiile pe care a reusit sa le ocupe si in cadrul carora a obtinut rezultate bune. Toate aceste aspecte aduc unei persoane si mai multa experienta in domeniul in care activeaza fapt pentru care putem spune fara gres ca si in cazul unui avocat care dorim sa ne reprezinte, experienta sa conteaza foarte mult.

Rolul unui avocat nu este doar de a ajuta pe cineva sa evite sanctiuni din partea anumitor institutii ci si pur si simplu de a obtine ceva anume, precum documente necesare intr-o afacere sau in scop personal, buniri sau servicii, care trebuie impartite intre doua sau mai multe persoane si tot asa. Orice mare companie are contracte cu unul sau mai multi avocati sau chiar birouri de avocatura, prin intermediul carora chestiuni de natura juridica pot fi rezolvate mai rapid si intr-un mod corect si profesionist. Pe de alta parte, exista si cazuri in care interventia unuia nu este necesare dar este totusi nevoie de medierea persoanei care are nevoie de ajutor si indrumarea corecta in obtinerea rezultatelor dorite.

Un avocat poate reprezenta o firma si poate incheia anumite sarcini fara sa fie mereu nevoie de prezenta persoanei pe care acesta o reprezinta. Acest lucru este util mai ales in cazul companiilor care activeaza pe teritoriul mai multor tari. Inevitabil, uneori pot aparea anumite probleme de natura juridica care necesita rezolvare imediata pentru a nu atrage pedepse din partea autoritatilor. Aici intervine avocatul, care va lua la cunostinta toate detaliile necesare si va prezenta in instanta cazul si apararea pentru clientul pe care il reprezinta. 

Prin alegerea serviciilor unui avocat bun, toti cei care intampina probleme de natura juridica pot avea asigurarea ca drepturile si libertatile lor nu vor fi incalcate si ca vor avea mereu parte de corectitudine din partea autoritatilor. 

Cele mai citite articole

You may also like