Home Utile Ce ar trebui să știi despre pistoalele cu bile de cauciuc?

Ce ar trebui să știi despre pistoalele cu bile de cauciuc?

by GetLokal.ro

Dacă te afli într-un alt mediu, mai ales dacă nu ești familiarizat cu zona, cum ar fi o parcare noaptea târziu, un parc public sau un peisaj urban cu ziduri, va trebui să te gândești repede. Nu există o modalitate mai bună de a te apăra decât să te pregătești din timp cu pistoale de autoapărare cu bile de cauciuc. Iată ce ar trebui să faci atunci când te aperi împotriva unui atacator.

Pistolul cu bile de cauciuc este o armă de apărare personală sau profesională, care poate fi utilizată de către persoane fizice și companii private de securitate. Este o armă neletală care proiectează bile de cauciuc. Conceput pentru a speria unul sau mai mulți atacatori, totuși, ca orice armă, poate provoca accidente dacă este folosit în mod greșit.

Care sunt diferențele dintre un pistol cu bile și un pistol de alarmă?

  • Utilizare: Pistolul cu bile de cauciuc și pistolul de alarmă pot fi utilizate numai pentru apărarea acasă. Nu pot fi purtate și transportate
  • Proiectare: spre deosebire de Gomm Cogne care ia forma unui pistol sau a unui revolver de bază, pistolul de alarmă este o replică foarte realistă a unei arme de mână existente (Beretta, Glock).
  • Muniție: Ca armă goală, acest pistol de apărare nu poate trage muniție vie. În funcție de model, poate propulsa gloanțe goale, gaze incapacitante (piper sau gaze lacrimogene) sau rachete de primejdie pentru a alerta vecinătatea. Pistolul cu bile trage mici gloanțe de cauciuc sau focuri de foc (mai multe proiectile de cauciuc într-o singură lovitură).
  • Detonare: Pistolul de alarmă și pistolul cu bile de cauciuc emit ambele o detonare puternică atunci când sunt trase. Seamănă cu cea a unei arme de foc reale și îl poate speria pe atacator.

Care sunt celelalte arme cu gloanțe de cauciuc?

Cele mai citite articole

Pistolul glonț din cauciuc CO2 funcționează la fel ca și pușca CO2. Poate proiecta aceeași muniție: bile de cauciuc, bile de vopsea, cretă sau gaz iritant. De asemenea, capătă aspectul unei arme reale existente și este disponibil pentru adulți. Format lateral, seamănă un pic mai mult cu arma goală. Trage gloanțe de cauciuc cu un diametru mult mai mare decât alte arme. Pot atinge 80 m/s și 12 metri distanță. Din acest motiv, este clasificat în armele categoriei C.

Există puști cu bile de cauciuc?

Nu există arme de foc adevărate, ci mai degrabă arme cu gloanțe din cauciuc CO2. La fel ca pistoalele și revolverele cu gloanțe de cauciuc, acestea sunt replici ale armelor existente. Lucrează cu muniție și un cilindru de CO2. În plus față de bilele de cauciuc, pot trage alte cartușe: ​​vopsea și cretă pentru a marca atacatorul și piper pentru a-l irita. Considerate mai puțin periculoase decât gloanțele de cauciuc reale, pistoalele cu gloanțe din CO2 sunt disponibile pentru cei cu vârsta peste 18 ani.

Cele mai citite articole

You may also like