Home Utile Ce este prelungitorul de penis si cum functioneaza

Ce este prelungitorul de penis si cum functioneaza

by GetLokal.ro

Exista o categorie vasta de prelungitoare de penis din care utilizatorii interesati pot alege, insa modul de functionare este aproape identic. Este foarte important ca aceste produse sa fie din materiale de calitate premium, pentru a rezista unei utilizari indelungate.

Prelungitoare de penis – mod de functionare

Prelungitoarele de penis sunt dispozitive utilizate pentru extinderea lungimii penisului si a circumferintei sale, prin crearea unei intinderi. Sunt realizate practic dintr-un corp de plastic care sprijina penisul si sunt fixate strans prin constructie, cu velcro sau cu benzi de silicon. Un arc de tensiune este utilizat pentru a crea intinderea in timp ce tijele de ancorare din metal vor sustine penisul. De obicei, un prelungitor de penis este fixat pe penis, iar intinderea este mentinuta timp de cateva ore pe zi.

Exista curele de sold, coapsa sau umar pentru a mentine extensorul pus, fara a crea disconfort, pentru a evita miscarea dispozitivului. Exista sute de companii care produc prelungitoare de penis, iar caracteristicile de design sunt principalul mod de a le diferentia.

Trebuie remarcat faptul ca prelungitoarele pentru penis difera cu mult de pompele pentru penis, iar acestea din urma sunt utilizate exclusiv pentru tratarea disfunctiei erectile. Intinderea creata de prelungitor este cea care duce la marirea penisului, iar un arc mediu poate oferi o forta cuprinsa intre 900 gm si 4000 gm.

Cele mai citite articole

Prelungitoarele de penis sunt oarecum asemanatoare cu aparatele dentare, unde braketii reprezinta doar partea de sustinere, iar sarma determina alinierea dintilor. Prelungitoarele de penis sunt uneori recomandate pentru a fi folosite singure sau pentru a fi folosite in combinatie cu alte modalitati de tratament pentru marirea penisului.

Prelungitoarele de penis folosesc fizica si biologia umana pentru a creste lungimea penisului. In domeniul medical se numeste terapie de tractiune si, in aceasta tehnica, se aplica o forta constanta de intindere pentru a determina o marire treptata in volum. Procesul nu implica durere, iar rezultatele se vad in timp.

Prelungitoarele de penis sunt echipate cu arcuri de tensiune care intind penisul si il mentin sub tensiune timp de cateva ore, iar tratamentul trebuie aplicat zi de zi pentru ca rezultatele sa se vada. Prin intindere, in tesut se formeaza leziuni microscopice, iar creierul activeaza functia de reparare a celulelor si a tesuturilor. Odata ce creierul elibereaza neurotransmitatori si alti mesageri chimici, corpul trimite aminoacizi si alte componente pentru a ajuta la procesul de reparatie a tesutului. Acest proces va duce la acumularea de masa celulara prin procesul de rupere si reparatie constanta, ceea ce duce la cresterea dimensiunii penisului.

Toate studiile facute pana in prezent au dovedit ca prelungitoarele pentru penis chiar functioneaza. Exista cateva sute de studii care arata eficienta acestor produse. Un studiu din 2009 publicat in Wiley-Blackwell a observat ca barbatii care au folosit un prelungitor de penis timp de peste sase luni au avut o crestere a dimensiunii penisului cu 32%.

Rezultatele depind in mare masura si de starea tesuturilor, de elasticitatea pielii si de modul in care reactioneaza organismul la actiunea prelungitorului.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil