Home Evenimente Cum alegi cele mai frumoase verighete la comanda?

Cum alegi cele mai frumoase verighete la comanda?

by Dinu Alexandra

Nunta este fara doar si poate cel mai important eveniment din viata unui cuplu. Pregatirile sunt intense, iar dorinta ca totul sa fie pe placul invitatilor este mare fapt pentru care tinerii sunt atenti la toate detaliile; de la alegerea rochiei si pana la alegerea bandului sau a localului. In cazul verighetelor, lucrurile stau putin diferit datorita faptului ca femeile isi doresc niste bijuterii unicat care sa atraga atentia celor din jur fapt pentru care in ultimii ani, tot mai multe cupluri aleg varianta unor verighete la comanda.

Magazinul Zehava este locul unde visele devin realitate si unde femeile gasesc tot ceea ce isi doresc. Mesterul din spatele tuturor modelelor este nimeni altul decat Daniel Teashala, un bijutier de exceptie care la 33 de ani si-a descoperit adevarata vocatie. Printr-o fericita coincidenta, acesta ajunge in 2007 in Bucuresti unde decide sa puna bazele unui magazin aparte de unde clientii sa plece multumiti.

Teashala lucreaza doar cu materiale de cea mai buna calitate, dar si cu pietre pretioase aduse din diverse zone ale lumii. Toate bijuteriile sunt lucrate manual, iar diamantele incustrate vor fi insotite si de un certificate care sa ateste originalitatea lor, dar si tara de provenienta.

Care sunt cele mai frumoase modele de verighete la comanda

Cele mai citite articole

Dupa o vizita in showroom, clientii vor realiza faptul ca au la dispozitie multiple colectii de unde isi pot alege modelul dorit. De la colectia de verighete moderne si pana la colectia de verigehte vintage sau artistice, optiunile sunt nelimitate. Fiecare piesa de bijuterie este inspirata dintr-o anumita cultura si este impodobita cu motive traditionale.

Mai mult decat atat, Teashala poate lucra si modele aduse de clienti. In cazul in care cuplul isi doreste sa aiba un model diferit, inspirit din povestea lor de viata, poate comanda niste verighete personalizate. Acestia vor avea o intalnire cu Daniel Teashala unde ii vor impartasi ideilor lor si unde bijutierul va incerca sa schiteze un model care sa corespunda cerintelor acestora.

Pe langa crearea si comercializarea bijuteriilor, magazinul Zehava pune la dispozitie si alte servicii printre care se numara:

  • Montura pietre pretioase
  • Ajustarea si redimensionarea bijuteriilor
  • Placarea cu aur a oricarui tip de bijuterie pentru o mai mare rezistenta in timp
  • Reactualizarea bijuteriilor vechi – acestea vor primi un nou suflu si se vor transforma in niste piese de exceptie care vor pastra totusi farmecul trecutului
  • Personalizarea bijuteriilor – pe verighete, spre exemplu, pot fi gravate diferite cuvinte cu insemnatate pentru tanarul cuplu

Cei care sunt decisi sa achizitioneaza niste verighete la comanda trebuie sa stie faptul ca raportul calitate – pret este unul mai mult decat avantajos. Comandarea verighetelor este o investitie pe termen lung asa ca viitori miri nu ar trebui sa faca rabat si ar trebui sa aleaga doar produse calitative.

Magazinul Zehava isi doreste sa fie alaturi de tinerii casatoriti in drumul pe care acestia decid sa il parcurga impreuna fapt pentru care toate bijuteriile sunt create din suflet si celebreaza iubirea vesnica. Acestea vin insotite de un certificate de garantie astfel incat micile imperfectiuni aparute de-a lungul timpului vor putea fi usor remediate pentru ca bijuteriile sa continue sa straluceasca.

Cele mai citite articole

You may also like