Home Utile Cum poți cumpăra criptomonede sigur și rapid (2 Metode)

Cum poți cumpăra criptomonede sigur și rapid (2 Metode)

by GetLokal.ro

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/metal-metalic-de-metal-bitcoin-844125/ 

 

Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de cumpărarea și stocarea de criptomonede. Astfel, dacă ești începător în crypto și vrei să cumperi Bitcoin rapid având deja experiență, acest articol este perfect pentru că îți oferă toate informațiile necesare și o imagine de ansamblu asupra opțiunilor pe care le ai la dispoziție.

De ce să cumperi criptomonede?

Monedele virtuale au demonstrat în repetate rânduri că pot avea un potențial semnificativ. Însă, înainte să investești în piață crypto, îți recomandăm să te informezi foarte bine despre fiecare proiect – există multe proiecte aflate la început de drum, care au șanse mari să eșueze. Astfel, daca ești la început de drum, este esențial să alegi o criptomoneda care are o utilitate și un istoric, precum Bitcoin sau Ethereum.

Cum cumperi criptomonede?

În prezent există mai multe metode de a obține criptomonede. Poți face un transfer bancar, utilizând aplicații si site-uri web, sau cu ajutorul ATM-urilor Bitcoin. Iată 2 metode sigure și rapide de a cumpără criptomonede:

Metoda 1: Platforma de tranzactionare

 

Puteți cumpăra Bitcoin prin platforma de tranzacționare urmând pașii:

Cele mai citite articole

 

  1. Primul pas este să îți creezi un cont pe platforma Bitcoin România, având astfel posibilitatea de a cumpăra Bitcoin și peste 20 de altcoins. Mai mult decât atât, contul pe platformă îți oferă automat acces și la BTR Vault, un mediu de stocare offline, prin care aceștia garantează siguranță fondurilor tale, fie că este vorba de cryptomonede sau fiat.

 

  1. Cumpără criptomonede folosind fie RON, fie EURO. În secțiunea BTR Vault, da click pe + fie la RON, fie la EUR și inițiază un transfer bancar din contul tău bancar în contul afișat pe platformă. După ce se confirmă transferul, vei vedea suma în balanță și vei putea face cumpărarea.

 

  1. Accesează secțiunea “Cumpărare” și alege în secțiunea din stânga conversia RON/BTC sau EUR/BTC. Completează suma de BTC pe care dorești să o achiziționezi, alege opțiunea de stocare – fie BTR Vault, fie adresa portofel, și alege ca metodă de plată RON sau EUR din BTR Vault. După inițierea tranzacției îți vom livra BTC fie în wallet-ul indicat, fie în BTR Vault.

Metoda 2: ATM-uri Bitcoin

 

Bitcoin România deține peste 70 de ATM-uri în peste 20 de orașe din România.

 

Tranzacțiile se realizează cu RON cash, cu stocare fie în wallet-ul dvs. personal, fie în contul de pe platforma PRO. Cumpărarea de BTC, ETH, LTC sau BCH de la ATM este foarte ușor de realizat, urmând pașii afișați pe ecran: selectați “Cumpără” și cryptomoneda dorită, scanați codul QR al portofelului (în absența acestuia, se poate genera un portofel de hârtie și se scanează codul astfel obținut) și introduceți bancnotele în aparat, una câte una (aparatul acceptă bancnote RON de orice valoare între 1 și 500).

Cele mai citite articole

You may also like