Home Fashion Kimono-urile si caftanele – elementele ideale pentru completarea unei tinute pentru plaja

Kimono-urile si caftanele – elementele ideale pentru completarea unei tinute pentru plaja

by GetLokal.ro

Zilele petrecute la malul marii sunt intotdeauna indragite de turisti, iar atentia si felul in care oamenii se pregatesc pentru o astfel de vacanta fac, de altfel, parte din ritualul clasic, al planuirii unui sejur. 

Printre domnisoare, alegerea costumului de baie si, de ce nu, a unui kimono pentru plaja, poate prezenta o adevarata provocare, mai ales atunci cand, pe langa aspect, acestea doresc si protectie.

Protectia este un aspect foarte important, atunci cand o persoana este expusa la soare prea mult timp, de aceea aceste articole apar in atentia fetelor, sub forma celei mai elegante si confortabile solutii. 

Ce beneficii aduce purtarea unui kimono pe plaja sau la piscina?

Versatilitatea produselor este esentiala, atunci cand se ia in considerare achizitionarea acestora, iar un kimono frumos poate sa fie integrat cu usurinta, atat intr-o tinuta destinata purtarii pe litoral, dar si intr-un outfit de zi cu zi. Partea cea mai atractiva la aceste piese este insa reprezentata de seria beneficiilor aduse de imbracarea unui kimono, pe plaja.

Cele mai citite articole

Iata cateva dintre motivele pentru care orice persoana trebuie sa aiba in vedere cumpararea unui astfel de item:

Protectia suplimentara impotriva soarelui puternic: este drept ca uleiurile si cremele cu grad inalt de protectie solara sunt foarte bune, insa un ajutor extra nu strica niciodata, iar in cazul in care canicula este mult prea greu de suportat, purtarea unui articol racoros poate fi extrem de satisfacatoare;

Ajutorul ideal pentru plimbarile din afara plajei: in cazul doamnelor si domnisoarelor, atunci cand se afla pe plaja, este nevoie de o piesa vestimentara usor de purtat prin diferite zone din apropiere, cum ar fi barurile sau magazinele; pe langa asta deplasarea de la hotel pana la mare, poate sa fie destul de lunga, iar purtarea unei piese precum kimono-ul este ideala si in aceasta situatie.

In concluzie, orice clienta trebuie sa inteleaga riscurile la care se expune, odata cu petrecerea unui timp indelungat la soare, de aceea trebuie sa ia in considerare aceasta varianta, care nu doar ca este placuta din punct de vedere al aspectului, ci prezinta si rol protector.

Cele mai citite articole

You may also like