Home Utile Cum să folosești accentele de culoare pentru a putea să oferi viață într-o cameră

Cum să folosești accentele de culoare pentru a putea să oferi viață într-o cameră

by GetLokal.ro

Decorarea cu culori neutre este o modalitate sigură, atemporală și șic. În plus, se pare că tendințele de design minimalist și monocromatic nu vor pleca nicăieri în curând. Cu toate acestea, doar pentru că aceste stiluri interioare îmblânzite sunt în vogă nu înseamnă că nu poți experimenta culori strălucitoare și nuanțe distractive. 

Indiferent de nivelul tău de confort, există o modalitate de a încorpora note de culoare în orice spațiu. Gândește-te la covoare, accesorii, artă și chiar multe plante. Toate aceste elemente pot să fie folosite pentru a adăuga doar cantitatea potrivită de culoare camerei sau casei tale.

De asemenea, este posibil să dorești să adaugi doar mobilier colorat într-un spațiul în principal realizat cu tencuială decorativă minerală pentru interior alb, bej și sau posibil gri, cum sunt produsele de la novacolor-romania.ro. Ecologic și antibacterian, este o vopsea care se va integra perfect într-o atmosferă în care poți să te transpui pur și simplu doar prin adăugarea unei plante și, implicit, de a căuta să atingi echilibrul perfect cu mai multe nuanțe saturate.

Decoperă în continuare 4 moduri de a adăuga note de culoare în spațiul tău

  • Încorporează un covor cu un model sau un detaliu colorat pentru a adăuga ceva interes sub picioare. Un covor cu o componentă colorată va ajuta la ascunderea murdăriei și a resturilor și este o modalitate bună pentru un decor mai colorat. De asemenea, un covor lung poate adăuga culoare locurilor neașteptate și poate adăuga dimensiune aproape oricărei încăperi sau hol.
  • Optează pentru o singură pătură care atrage atenția, pentru a injecta personalitate fără a fi nevoie să redecorezi complet o cameră întreagă. O singură piesă cu model sau colorată poate face o declarație reală într-un spațiu neutru, de exemplu, într-o cameră de zi contemporană întunecată și capricioasă.
  • Un aranjament floral colorat sau o plantă de casă nu numai că va adăuga un element organic spațiului tău, dar va adăuga și o nuanță vibrantă. Plantele sunt, de asemenea, temporare și portabile, așa că puteți testa diferite locații pentru aranjamentul dvs. pentru a găsi un loc în care să vă simțiți cel mai confortabil adăugând o doză de culoare și viață.
  • Cu un strop de culoare, poți face multe dacă preferi să îți păstrezi mobilierul și accesoriile monocromatice. De exemplu ai putea să introduci note de culoare în spațiul prin lucrări de artă și fotografie. Menținerea simplă a împrejurimilor va permite pieselor tale artistice să fie în centrul atenției și să creeze un mediu asemănător unei galerii, cu puțină distragere a atenției exterioare. Nu vă fie teamă să încercați printuri îndrăznețe și colaje mixte.

Cele mai citite articole

Dacă totuși nu ești pregătit(ă) să treci de la o paletă de culori total neutră, dar nici pentru o gamă copleșitoare de nuanțe, începe să lucrezi în culori moi în doze mici. Piersica, menta și galbenul pal vor adăuga o perspectivă diferită spațiului tău, fără a părea prea deplasat cu neutrele calme existente ale camerei tale. Încorporarea covoarelor decolorate, a textilelor și a accesoriilor este un loc bun de început.

Bineînțeles, există multe alte moduri de a adăuga accente și pete de culoare în casa ta și în spațiul tău în care petreci mult timp zilnic.

Sursa Foto: Pexels.com

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil