Home Utile De ce sa te inscrii in programul relansareresponsabila.ro?

De ce sa te inscrii in programul relansareresponsabila.ro?

by GetLokal.ro

Pandemia globala COVID-19 ne afecteaza zilnic din toate unghiurile – sanatate, economie, logistica, politica, educatie, relatii si multe altele. Pentru oamenii care lucreaza in toate sectoarele si sectoarele, aceasta criza creeaza o cantitate imensa de teama si anxietate. In multe feluri, ilustreaza cat de vulnerabili suntem ca fiinte umane si ne determina sa punem la indoiala orice presupunere pe care am avut-o despre viitor. Astfel,  a aparut programul relansareresponsabila.ro avand rolul de a ajuta societatea in criza actuala. Relansare sociala este o campanie de constientizare si informare sociala initiata de OK Medical in parteneriat cu DC Media Grup.

Cum ne-a afectat pandemia?

Pandemia globala Covid-19 reprezinta o provocare pentru sistemele de sanatate din intreaga lume. In Romania, cand a fost identificat primul pacient, guvernul a actionat decisiv si a reusit sa tina sub control raspandirea virusului in perioada starii de urgenta, dar in prezent cazurile cresc, astfel ca programul relansaresociala.ro ofera recomandari specifice zonei tale de activitate dupa analiza atenta a fluxurilor existente, recomandari specifice activitatii tale sub forma de training – flux, echipamente de protectie, masuri de preventie, reguli noi de socializare (locuri de relaxare, reguli de socializare pentru angajati).

Aceasta pandemie se intampla pe masura ce intram in ceea ce a fost adesea descris ca a patra revolutie industriala, cu o serie de schimbari culturale si tehnologice profunde. S-ar putea parea ca supermarketurile, companiile de livrare a alimentelor si firmele de asistenta medicala sunt cele care pot face cea mai mare diferenta in timpul pandemiei coronavirusului. Insa liderii tuturor companiilor ar trebui sa se intrebe ce resurse are compania sa pe care sa le foloseasca pentru a servi societatea.

In prezent, sa revii la activitatea zilnica sociala si profesionala obisnuita, sa revii la viata dinainte de coronavirus, trebuie facuta cu o stricta supraveghere a noilor imbolnaviri, iar singurul mod corect si responsabil prin care poti atinge acest deziderat este prin implementarea unui set de reguli si recomandari, specifice fiecarei zone sociale sau de activitate.

Programul “Relansare Responsabila” iti poate ajuta organizatia si firma sa ajunga la maxima eficienta, diminuand riscul intreruperii cauzate de potentialele imbolnaviri COVID-19 printre angajati.

Mult mai mult decat o problema de sanatate

Cele mai citite articole

Avand in vedere ca virusul COVID-19  nu este doar o problema de sanatate, ci si o provocare socio-economica, relansaresociala.ro a analizat modul in care programele actuale pot contribui la atenuarea impactului socio-economic si medical al virusului.

Pentru o mai buna protectie a personalului si a angajatilor, precum si pentru a oferi un confort psihic acestora, agentii economici si institutiile publice pot adera la initiativa „Relansare Responsabila”. OK Medical si partenerii vor:

  • audita masurile legale impuse de autoritati
  • oferi training personalului
  • implementa programul de preventie specific activitatii
  • testa personalul periodic (Real Time RT-PCR si Testare rapida anticorpi IgG si IgM)
  • asigura echipamente de protectie si preventie
  • asigura personal medical calificat in cazul oricarei suspiciuni de imbolnavire

Entitatile publice si private care vor adera la initiativa „Relansare Responsabila” vor primi un certificat/atestat si vor fi publicate pe pagina oficiala a initiativei.

 

 

Cele mai citite articole

You may also like