Home Servicii Ghid de achizie aer conditionat Gree

Ghid de achizie aer conditionat Gree

by Dinu Alexandra

Un numar tot mai mare de persoane cumpara aer conditionat Gree datorita calitatii acestor aparate. Fie ca este vorba despre un aparat de aer conditionat de 12000 BTU sau mai puternic, un ghid care sa ajute la cumpararea celor mai bune aparate se va dovedi foarte util pentru cei mai multi cumparatori.

Aer conditionat Gree – specificatiile aparatelor de aer conditionat

Peste 300000 de utilizatori ai aparatelor de aer conditionat Gree sunt multumiti si ofera review-uri pozitive despre faptul ca merita cu siguranta sa fie facute astfel de achizitii. Pretul aparatelor este accesibil ceea ce le face mult mai cautate.

Tipul de aparat de aer conditionat conteaza. Spre exemplu, un aparat de aer conditionat de 12000 BTU este perfect pentru un anumit tip de spatiu spre deosebire de alte aparate de aer conditionat mai puternice. Utilizatorii pot alege intre trei variante, aparat de aer conditionat clasic, mobil sau caseta.

Cel mai folosit astfel de aparat, dar si cel mai eficient dintre toate, este cel clasic de tipul split care este format din doua unitati – o unitate exterioara si una interioara. Acest aparat reuseste sa ofere un foarte bun randament, tinand cont de dotarile cu care aparatul vine la pachet si ofera un confort termic foarte bun.

Aer conditionat 12000 BTU – tipul de split

Splitul se defineste ca numar de unitati de interior pe care sistemul de aer conditionat le are. Utilizatorii pot opta pentru varianta monosplit, care are doar o unitate pentru interior si una pentru exterior sau variante multisplit care au mai multe unitati de interior. In general aparatele multisplit folosesc o putere mai mare.

Cele mai citite articole

Tehnologiile incluse

O tehnologie foarte importanta ce trebuie sa fie urmarita in momentul in care este cumparat aparatul de aer conditionat este tehnologia inverter. Aceasta are rolul de a scadea consumul de energie chiar si cu 30 de procente si va asigura fluxul continuu de aer, dar si temperatura constanta.

Capacitatea de racire a unui sistem de aer conditionat

Capacitatea de racire se masoara in BTU si este un element foarte important al aparatului de aer conditionat. Tinand cont de aceasta valoare se decide si eficienta aparatului. Se recomanda obtinerea unui echilbru intre BTU si nevoile fiecarei persoane, astfel incat sa se obtina o eficienta maxima. Pentru dormitoare, spre exemplu, se folosesc 9000 BTU iar pentru living se recomanda un aparat care are capacitatea de racire de 12000 BTU.

Filtrele

Filtrele sunt un element foarte important pentru aparatul de aer conditionat. Tinand cont de calitate sa se va decide si eficienta pe o perioada lunga de timp. Filtrele pot fi de plastic, cu carbune sau pot fi facute din materiale mult mai complexe cum ar fi din catechin.

Tinand cont de toate aceste aspecte este important ca fiecare persoana sa gaseasca aparatul de aer conditionat potrivita pentru spatiul propriu. Exista aparate de aer conditionat Gree ieftine si bune si pot fi cumparate online citind parerile si opiniile clientilor. Se pot gasi chiar si reduceri considerabile de pret.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil