Home Film Hai la film – 3 filme în avanpremieră luna aceasta în cinematografe

Hai la film – 3 filme în avanpremieră luna aceasta în cinematografe

by GetLokal.ro
recomandari cinema

Când ați ajuns ultima dată la un film? Dar la un film în avanpremieră? Chiar dacă luna este spre final, cinefilii sunt invitați să iasă din casă și să se bucure de filme noi și pentru că oferta este bogată ne-am gândit să vă oferim 3 filme pe care trebuie să le vedeți toamna aceasta.

Escape Plan / Testul suprem

Filmul rulează în premieră pe 25 octombrie în toate cinematografele Cinema City. Cu Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone, pelicula ne invită să fim aproape de Ray Breslin, cel mai important om din structura de securitate națională.

Ender’s Game / Jocul lui Ender

De la 1 noiembrie, Harrison Ford, Abigail Breslin, Ben Kingsley și Asa Butterfield ne așteaptă la cinema. Odată ce ne-am uitat la trailer am decis care e următorul film ce trebuie să-l vedem, chiar sună bine pentru cei care sunt fanii poveștilor cu extratereștii și ai ideii că există riscul ca omenirea să piară odată cu o invazie de pe altă planetă.

 

Domnișoara Cristina

Cele mai citite articole

Cred că ați citit cu toții nuvela lui Eliade cu același nume. Filmul este o ecranizare a poveștii. Ca toate operele lui Eliade la un moment dat nu mai poți face diferența între realitate și visare, iar asta face și filmul special.

Filmul rulează de la 1 noiembrie și este cu siguranță pe lista celor la care trebuie să ajungem, chiar dacă suntem sau nu fani Mircea Eliade.

Așadar, voi la ce film vă duceți în viitorul apropiat? Care dintre cele 3 de mai sus vă atrage mai mult?

 

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil