Home Evenimente Idei creative pentru organizarea nunții și a botezului în același timp

Idei creative pentru organizarea nunții și a botezului în același timp

by GetLokal.ro
Multe dintre persoanele care devin părinți înainte de a fi căsătorite ajung să plănuiască nunta și botezul copilului în același timp. În cazul în care te regăsești printre acestea, îți venim în ajutor cu câteva sfaturi care te pot ajuta în organizarea evenimentului.Dacă ai ales să te căsătorești și să-ți botezi copilul în aceeași zi, trebuie să știi că s-ar putea să fie un pic obositor. Partea bună este, însă, că vei scăpa mai repede de emoții.Care sunt lucrurile de care să ții cont atunci când îți organizezi nunta și botezul în același timp, află mai jos:

Stabilește data evenimentului

Primul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere atunci când organizezi o nuntă și un botez în aceeași zi este data. Fii atentă la zilele de post, când nu pot fi organizate petreceri și, în plus, ține cont de disponibilitatea persoanelor implicate, preot sau nași ori alți invitați pe care ți-o dorești aproape.

Fă-ți o listă de invitați provizorie

Înainte de a începe să cauți un local pentru evenimentul tău, încropește o listă provizorie de invitați. Doar în acest fel vei ști ce ți se potrivește, dacă vei opta pentru o sală de evenimente mare ori un local de cartier. Acest pas te va ajuta, de asemenea, să-ți faci o idee despre ce buget vei aloca pentru eveniment.

Alege-ți biserica unde vor avea loc ceremoniile

De asemenea, pentru a-ți lua din grijă și pentru a te asigura că nu apar surprize, odată ce ai decis să te căsătorești și să faci botezul în aceeași zi, rezervă un loc la biserică. Poți, spre exemplu, să alegi una situată fie în apropierea locuinței, fie în apropierea restaurantului, căci te va ajuta să economisești timp.
Credit foto: https://www.pexels.com/photo/a-child-being-baptized-9500282/

Alege invitațiile și trimite-le cu două luni înainte

Când vine vorba de combinarea a două evenimente nu ar trebui să aștepți. Anunță-i pe cei dragi din timp, pentru a se pregăti, și optează pentru invitații 2 în 1 nuntă botez de la Indigo.com.ro. Acestea sunt mai practice și, în plus, le va oferi oamenilor posibilitatea de a reține mai ușor data evenimentelor.

Rezervă-ți un band/DJ și fotografi/videografi

Un alt pas important în ceea ce privește organizarea nunții și a botezului este rezervarea unui band sau a unui DJ. Muzica este importantă la o petrecere, așa că asigură-te că faci o alegere inspirată pentru tine și invitații tăi. De asemenea, n-ar trebui să uiți nici de fotografi și videografi, căci cu siguranță îți dorești ca cele mai importante momente din viața ta să fie surprinse în imagini.

Gândește-te la accesorii și decorațiuni

Chiar dacă ai ales să-ți organizezi nunta și botezul în același timp, nu poți uita de mici detalii, precum accesorii și decorațiuni. Rezervă-ți un buget și pentru aceste lucruri. Spre exemplu, poți opta pentru un candy bar, pe care îl poți decora cu pompoane ori baloane, iar pentru bebeluș alege să-i faci numele din flori. În cazul în care îți permiți, nu poți uita de photo corner, care este aproape nelipsit de la evenimente în ultima perioadă.Indiferent de alegerile pe care le vei face pentru organizarea nunții și a botezului, asigură-te că începi pregătirile din timp, pentru a nu intra în panică. Deși s-ar putea dovedi o adevărată provocare, cu atenție la detalii și cu puțină răbdare, vei reuși, cu siguranță, să transformi în realitate dorința de a organiza un event pe placul tău.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil