Home Evenimente Locația perfectă pentru evenimentul tău privat sau corporate

Locația perfectă pentru evenimentul tău privat sau corporate

by Dinu Alexandra

Dacă te ocupi de organizări evenimente Ploiești și ești în căutarea unor locuri cu totul speciale, Seva Events s-ar putea să fie soluția ideală.

Trebuie să recunoști că dacă ai găsit un spațiu bun pentru un anume eveniment, cu siguranță că jumătate din războiul pe care orice organizare de evenimente îl presupune este deja câștigat.

În linii generale, locurile pentru evenimente se împart în: locații hoteliere și locații care nu sunt concomitent și locuri de cazare (săli din imobile anume construite în acest sens).

În prima categorie, responsabilitatea serviciilor conexe revine personalul hotelier (mâncare, găzduire, infrastructura unor facilități suplimentare, precum ar fi o piscină, un spa, o sală de sport, poate niște materiale video, cadouri, prezentări și alte elemente care pot face o adevărată sărbătoare din evenimentul în cauză).

Criteriile de stabilire a unei locații pentru un eveniment special

Provocarea începe atunci când avem de-a face cu niște spații care nu sunt neapărat și de cazare. Decizia finală privind alegerea ar trebui să țină seama de mai multe aspecte, pentru ca evenimentul să fie la final unul de succes.

Trebuie verificat mai ales dacă avem un eveniment ce se desfășoară într-o perioadă din an când temperaturile sunt mai scăzute. Organizatorul trebuie să se intereseze dacă se poate realiza o bună încălzire a spațiului și cu ce tehnică se va produce acest lucru. Cu atât mai mult cu cât suma estimată în acest scop s-ar putea să fie una destul de piperată.

Accesibilitatea transportului este un alt element de care trebuie să ținem seama, cu atât mai mult cu cât chiria pentru majoritatea locațiilor amplasate în partea centrală a zonelor urbane sunt destul de scumpe.

Pentru cele aflate mai la periferie ar trebui să nu existe probleme cu privire la ajungerea invitaților acolo, să existe suficiente locuri de parcare, dar și mijloace de transport în comun pentru aceia care nu dispun de mijloace proprii de deplasare.

Prețul de închiriere al spațiului pentru organizarea unui anumit eveniment are o importanță deosebită, deoarece, deși există poate multe facilități, se poate ca un client (organizator) să își dea seama că locul visat este pur și simplu mult prea inaccesibil din punctul de vedere al bugetului disponibil pentru a organiza o nuntă, un botez, o conferință, așa încât va trebui să găsească unul mai modest, dar care are un preț de închiriere mai accesibil.

Dacă bugetul alocat organizării evenimentului respectiv nu este unul foarte generos, atunci ar trebui să te orientezi spre o locație care, deși nu este centrală, are toate elementele necesare pentru ca distracția sau evenimentul în cauză să se desfășoare la un standard acceptabil de calitate.

În orice caz, un astfel de loc ieftin, dar care lasă loc de amenajări creative, este întotdeauna o sursă generatoare de evenimente excepționale, chiar mai des decât acele locații simandicoase ce există în interiorul unor teatre, muzee, palate, clădiri prestigioase istorice, spații care au niște finisaje unice, dar unde inventivitatea celor care organizează petreceri nu poate să se manifeste pe deplin deoarece trebuie respectate niște reguli stricte.

Seva Events, locul unde sigur poți găsi un salon de evenimente potrivit

Există locuri frumoase de organizat petreceri oferite spre închiriere, dar uneori forma lor face imposibilă amplasarea unei scene spre care toată lumea să poată avea o vizibilitate bună. Vederea invitaților nu ar trebui să fie obstrucționată de diverse coloane. Cel mai bine este să se aleagă o sală de evenimente unde toată lumea să poată vedea pe toată lumea, unde ringul de dans să fie comun, iar accesul vizual la o scenă să nu fie blocat de nimic.

Buna colaborare cu managerul locației alese este esențial atunci când se dorește închirierea unei săli de evenimente. Este bine ca să fie vorba de o colaborare prietenoasă, organizatorii să nu fie tratații cu indiferență, ci să aibă parte de cooperare, empatie.

La Seva Events fiecare organizator de petreceri va avea parte de tot sprijinul necesar. Cu puțină creativitate se va putea transforma un salon aparent obișnuit într-unul senzațional. Iar chiria, mai mult decât accesibilă, vine ca un bonus, deloc neglijabil!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil