Home Utile Omnicredit la nevoie se cunoaste

Omnicredit la nevoie se cunoaste

by GetLokal.ro

Indiferent ce problema ai avea, la Omnicredit vei gasi intelegerea de care vei avea nevoie si suma de bani pe care ti-o doresti pentru a-ti rezolva necesitatile. Puteti obtine inclusiv credite pentru persoane juridice, printr-un proces simplu si rapid. Afacerea ta are nevoie de un refresh sau iti dorsti sa ii aduci anumite imbunatatiri, insa situatia financiara nu iti permite acest lucru, apeleaza aici, la https://omnicredit.ro/creditare-persoane-juridice/ pentru un credit specific. Impreuna cu noi, poti sa iti concretizezi mult mai usor dorintele si sa pui la punct micile nevoi care pot aparea pe parcursul activitatii tale. 

Daca va intrebati ce conditii trebuie sa aveti in vedere pentru a putea accesa un credit pentru persoane juridice, atunci trebuie sa stiti ca, in principiu trebuie sa fi avut in ultimile 3 luni activitate economica. Optam sa spunem „in principiu” pentru ca incurajam si afacerile start-up, dar asta este alta o alta fila a povestii, care poate fi mult mai interesanta. 

Pentru detalii, asteptam cu interes sa ne contactezi. Asa cum puteti constata deja, ne propunem sa sprijinim inclusiv afacerile aflate la inceput de drum, motiv pentru care suntem alegerea multor companii aflate in impas la un moment dat. 

Facturile cu termen de incasare de peste 30, 60, 90 de zile sunt o problema pentru tine? Ai nevoie de bani mai rapid pentru a onora alte comenzi, pentru a-ti plati furnizorii, salariatii sau taxele? La Omnicredit, in doar cateva ore, ai banii pentru facturile tale si, astfel, scapi de grija termenelor de plata impuse de clienti.

Cu noi, poti sa iti platesti toate datoriile pe care le ai la un moment dat si sa scapi rapid si eficient de toate problemele care se pot ivi. Este atat de simplu cu Omnicredit sa poti sa iti rezolvii toate problemele si sa acoperi toate lipsurile, pentru ca noi suntem aici cand ai nevoie de sprijin financiar.

Ceea ce trebuie sa stiti despre Omnicredit.ro este faptul ca se afla printre primele platforme fintech de micro finantare din Romania ce ofera servicii de factoring, scontare si microcreditare, rapid si cu un minim de documente.

Specialistii de la Omnicredit au o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar-bancar, dezvolta solutii de finantare pentru micii antreprenori, ce pot fi accesate online pe platforma noastra.

Omnicredit s-a infiintat din dorinta de a veni in intampinarea micro-antreprenorilor romani care isi doresc o solutie simpla si sigura de finantare fara conditii stricte si birocratie. Pe de alta parte, Omnicredit sprijina companiile care vor un mediu de business in care sa-si poata exprima creativitatea fara griji si presiune financiara. 

In alta ordine de idei, Omnicredit va poate oferi o educatie financiara de calitate si poate fi un consultant de incredere in situatiile critice. Actionarul majoritar al companiei este fondul de investitii Reconstruction Capital II Limited (RC2), un fond prezent in Romania incepand cu anul 2005 si cotat pe bursa de valori de la Londra.

Pe de alta parte, misiunea noastra este de a aduce o schimbare in peisajul romanesc de afaceri prin sprijinirea cresterii microintreprinderilor si a micilor intreprinderi – motorul fiecarei economii, prin crearea primei platforme fintech, 100% online, multi-credit disponibila in Romania.

De asemenea, Omnicredit inseamna diversitatea produselor si serviciilor financiare, pentru ca va oferim 8 tipuri diferite de produse financiare personalizate pentru a acoperi toate nevoile financiare ale microintreprinderilor. In acelasi timp, ne desfasuram activitatea prompt si dureaza doar 30 de secunde pentru inregistrare, 1 ora pentru decizia de creditare, 8 ore bani in cont. 

Totul se desfasoara cu zero birocratie, flux de creditare 100% online, iar comunicarea este esentiala pentru noi, motiv pentru care va punem la dispozitie un asistent virtual si specialist call center care sa va consilieze. 

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil