Home Prefectura Botosani

Prefectura Botosani

by GetLokal.ro

Contact - Prefectura Botosani

Adresa: Piața Revoluției 1-3, Botosani, jud. Botosani, Romania
Telefon: 0231 512 212
Fax: 0231 512 116
Email: email@prefecturabotosani.ro
Website: https://bt.prefectura.mai.gov.ro/

Harta - Prefectura Botosani

Descriere - Prefectura Botosani

Prefectura Botoșani este instituția care asigură reprezentarea guvernului la nivelul județului Botoșani și garantează aplicarea şi respectarea Constituţiei, a legilor, a ordonanţelor şi a hotărârilor Guvernului, a celorlalte acte normative, precum şi a ordinii publice.

În calitatea sa de conducător al instituției, prefectul coordonează și acționează în domeniul protecției sociale, a îndeplinirii programului de guvernare, verifică legalitatea actelor emise de Consiuliul Județean și consiliile locale și se implică activ în gestionarea situațiilor de urgență.

Totodată în Prefectura Botoșani sunt incluse și serviciile de eliberare a pașapoartelor sau a permiselor auto și înmatriculări. Programul Prefecturii Botoșani permite lucrul cu publicul lunea, marțea și joia în intervalul orar 08:00 -14:00, miercurea, joia în intervalul orar 08:00 -14:00 și de la 16:30 la 18:30, iar vinerea, într-un interval mai scurt, cuprins între orele 08:00 -12:00.

Programul de audiențe în Prefectura Botoșani este asigurat de prefect în fiecare primă zi de luni din lună, în intervalul orar 10:00 – 13:00, la sediul instituției. Subprefectului județului acordă audiențe î a doua zi de luni din fiecare lună, în același interval orar. Transparența decizională poate fi consultată de doritori în pagina web a instituției sau prin intermediul solicitărilor scrise în baza legii 544, transmise către personalul de specialitate din aparatul prefectului.

banner desktop banner mobil