Home Utile Solutii sigure si eficiente de depozitare bunuri si asistenta totala mutari

Solutii sigure si eficiente de depozitare bunuri si asistenta totala mutari

by GetLokal.ro

Exista in apartament un birou vechi si valoros, putin deteriorat la care ai casei nu pot renunta? Poate are o poveste care vine de demult si arata ca un obiect de poveste, de aceea nu merita sa fie aruncat langa ghena ca un obiect oarecare! Luciul poate fi redat, piciorul rupt inlocuit si va fi la fel de frumos ca pe vremuri.

O piesa de mobilier care ar putea fi dusa la antichitati reprezinta mandria unei case, de aceea bucurestenii ar trebui sa stie totul despre firma care se prezinta simplu prin anuntul: oferim solutii de stocare la cerere, cu servicii complete

Criza de timp este acuta, puterile omului limitate, dar informatia se dovedeste salvatoare de cele mai multe ori. De acasa, el poate intra pe site-ul firmei Boxe-depozitare sa se intereseze despre posibilitatea de a inchiria o boxa, cea mai mica boxa pentru mobilierul vechi care valoreaza o avere, dar pentru care nu mai este loc in casa mica. Oamenii se inconjoara de lucruri: haine groase, haine subtiri, aparatura, dispozitive, carti, mese pentru cafea si scaune sau fotolii.

Poate nu are timp sa se duca personal sa inspecteze depozitul, dar poate sa se uite atent la pozele din galerie. Ce va vedea acolo?

Atat boxe goale care stralucesc de curatenie, cat si mobila depozitata in ele, fotolii si scaune impachetate in folie, cutii de diferite forme si marimi.

Pozele nu spun totul. Boxele sunt ventilate natural, prin urmare igrasia, umezeala, mirosul de mucegai sunt complet straine de acest spatiu. Usa se inchide ermetic, iar rozatoarele nu au acces si nici praful nu se poate depune pe obiectele lasate in pastrare in acel loc. Sistemul de monitorizare video nu se vede in fotografii si nici faptul ca boxa este ignifuga si nu exista nici cel mai mic risc de producere a unui incendiu in acel loc.

In acest depozit au fost lasate pentru un timp obiecte de patrimoniu din muzeele care au fost renovate sau in care s-a facut curatenie generala.

Cine detine un pian valoros pe care doreste sa il pastreze, dar care nu isi mai gaseste locul in casa, poate solicita servicii complete de stocare firmei prezentate mai sus.

In ce consta complexitatea serviciilor? In preluarea bunurilor care vor fi depozitate de catre specialistii firmei, cu duba firmei si in depozitarea acestora in boxa special inchiriata.

Cand posesorul pianului il va dori inapoi, va fi de ajuns un telefon si instrumentul ii va fi livrat in cel mai scurt timp.

Serviciile complete pe care firma le poate oferi constau in:

-stragerea lucrurilor din casa, in momentul in care un imobil trebuie eliberat. Uneori este nevoie ca oamenii sa se urce la inaltime sa dea jos lustre, jaluzele, sa ia obiecte de pe biblioteca sau de pe sifonier, sa demonteze piese de mobilier sau decoratiuni.

-ambalarea atenta a lor. Nu este usor ca fiecare pahar, fiecare vaza sa fie impachetate atent si puse in cutii rezistente!

Cele mai citite articole

-manipularea lor la masina firmei si asezarea atenta a lucrurilor in dubita. Doi specialisti in mutari lucreaza timp de 4 ore cot la cot cu cel care se muta, dubita condusa de sofer cu experienta este inclusa in gratuita, iar pentru acest serviciu de calitate se percepe suma de 400 de lei. Este mai mult decat avantajos.

-transportul la depozit. Nimic nu cade din masina, fiindca este o dubita, nimic nu se strica pe drum. Obiectele ajung in stare perfecta la depozit si asa vor ramane pana la preluarea lor de catre  posesor.

-restaurarea mobilei vechi, la cerere, in atelierul firmei, urmata de depozitarea mobilei respective.

-aducerea unui anumit obiect la o adresa specificata de persoana care a inchiriat spatiul de depozitare.

Fara acest ajutor, o mutare poate lua cel putin 4-5 zile, mai ales daca familia in cauza nu este ajutata de nimeni. De multe ori, mutarea trebuie sa aiba loc intr-o perioada anume, nu coincide cu zilele de concediu si atunci oamenii ar trebui sa se invoiasca de la serviciu pentru a parcurge aceste etape.

Acum o mutare s-a usurat enorm datorita acestui sistem complet de servicii si datorita existentei pe piata a unei firme de profil de incredere.

Boxe-depozitare a reusit sa multumeasca peste 1500 de clienti care au avut inchiriate spatii de depozitare pentru mai mult timp pentru bunurile lor.

Nu se poate preciza exact numarul clientilor fiindca la cele aproape 300 de contracte aflate in derulare se adauga mereu altele noi.

Marimea boxelor, conditiile de inchiriere si preturile sunt afisate transparent pe site. Bunurile personale ale clientilor pot ramane in depozit atata timp cat au nevoie si cat achita chiria pentru boxe.

Singura cheie de la boxa se va afla la cel care depoziteaza bunurile in acel loc si la cerere i se va permite sa aiba acces si la sistemul de monitorizare video al depozitului.

Lucrurile pot fi aduse personal la depozit sau clientul poate apela la serviciul mutari pentru servicii complete de calitate premium.

Mutarea dintr-o casa in alta nu este deloc usoara. In afara faptului ca este multa munca in spatele strangerii, ambalarii si mutarii obiectelor dintr-un loc in altul, imaginea peretilor goi se intipareste in minte. O casa goala reprezinta o imagine trista.

Trebuie adaugat faptul ca specialistii isi asuma raspunderea privind integritatea bunurilor si mai bine plateste cineva 400 de lei in plus ca sa isi stie lucrurile personale in siguranta decat sa ajunga cu ele deteriorate la depozit.

Multe persoane care s-au mutat in Bucuresti nu au putut uita niciodata ajutorul primit de la firma prezentata mai sus!

Cele mai citite articole

You may also like