Home Fashion Tips & tricks ca să faci cadoul perfect pentru Ea

Tips & tricks ca să faci cadoul perfect pentru Ea

by GetLokal.ro

Știm – cadoul perfect e posibil să nu există. Însă sunt câteva lucruri care pot transforma un cadou într-unul perfect. Ori, mai bine spus, sunt cadouri care te pot face să te simți perfect. Iar asta este tot ce contează. Și pentru că se apropie Ziua Îndrăgostiților, ne-am gândit să îți pregătim un ghid cu tips & tricks care să te ajute să îi faci Ei cadoul potrivit. 

Îndrăznim să spunem chiar „cadoul perfect”. O rețetă nu credem că există, însă cu puțină inspirație, și niște…praf de zâne din inimă, vei reuși să oferi un cadou cu suflet, cu însemnătate. Așa că iată de ce să ții cont dacă vrei să faci un cadou cel puțin apropiat de perfecțiune: 

Pune…suflet. Pur și simplu. 

Începem în forță și direct: un cadou în care pui suflet e din start mai potrivit decât unul luat aievea, la nimereală, așa, „ca să fie”. În spunem un secret din culise: cadourile superficiale se văd de la distanță. Se simt. Nu îi face cadou partenerei tale o cană pe care scrie „cea mai bună iubită”. 

Va ști că, probabil, ai luat-o de la supermarket în drum spre ea. E un cadou grăbit, superficial, în care se vede că nu ai pus suflet. În schimb, alege un cadou cu poveste: de exemplu, o selecție de inele din aur cu stocare inteligenta. Bijuteriile inteligente au inovat lumea fashion-ului, am putea spune. Ce sunt, de fapt, aceste bijuterii? 

Ei bine, ele stochează digital mesajul tău: text, video sau poză. Când iubita ta va scana inelul ori lănțișorul, pe telefon îi vor apărea gândurile tale: poate fi…un text un data în care v-ați cunoscut. Sau poza favorită cu voi. Practic, orice: așa, iubita ta va purta mereu cu ea povestea voastră. Acesta e, pentru noi, un cadou în care pui cu adevărat suflet. 

Ai grijă ce insinuezi. 

Până acum, întâlneam adesea persoane ce ofereau cadou soțiilor obiecte de curățenie sau de bucătărie. Sigur îți e cunoscută ideea: de a face cadou un mixer, un blender, o tigaie de la un brand anume. În realitate, acestea sunt niște cadouri extrem de greșite pentru partenera ta. 

Pentru că insinuezi (deloc subtil, de altfel) că locul ei e în bucătărie. Aceste cadouri – într-adevăr, utile – sunt cadouri pentru casă, pentru familie, nici măcar nu le-am putea numi cadouri. 

Însă e greșit să mergi la partenera ta de Ziua Îndrăgostiților sau de aniversarea ei ducându-i un fier de călcat. Este, dacă ne întrebi pe noi, jignitor – poți, firește, să oferi un fier de călcat drept cadou de casă-nouă. Sau așa, fără vreun motiv. Însă nu oferi un obiect casnic la aniversarea ei. 

Fii atent la dorințe. 

Am transcrie altfel acest mesaj: asigură-te că asculți. Nu doar că auzi. Ca oameni, menționăm adesea, inconștient, lucruri pe care ni le dorim. Cu siguranță și partenera ta face la fel – fii însă cu urechile deschise și asigură-te că primești mesajul pe care ți-l transmite mai mult sau mai puțin subliminal. 

De exemplu, ea se poate plânge adesea de dureri de spate: ideea asta te poate duce cu ușurință la un cadou. Un abonament la un serviciu de masaj, de exemplu. Ori poate o auzi spunând că ar vrea niște accesorii mai elegante: cu ușurință te vei putea îndrepta către niște bratari din aur. 

Însă e vital să fii deschis acestor sugestii și să fii cu adevărat atent la dorințele și nevoile, de ce nu, pe care le menționează partenera ta de-a lungul timpului.

La întrebarea „Ce-și doresc femeile”, n-am găsit încă răspuns. Dar lucrăm intens la asta. oricum ar fi, femeile își doresc cu siguranța asta: să le acorzi timp și să depui efort atunci când oferi un cadou. Oferă un dar intim, cu poveste, un dar cu factorul „uau!”. Sau, cel mai bine, un dar care să aducă o lacrimă de bucurie în colțului ochiului. La final, acestea sunt singurele cadouri care contează: cele care pur și simplu te-au emoționat. 

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like