Home Calatorii Top cele mai frumoase locuri de campare

Top cele mai frumoase locuri de campare

by Eremie Dorian

Cele mai citite articole

Daca te-ai decis sa iti iei cortul in spate si sa pleci vazand cu ochii, iti recomandam sa mai ai un pic de rabdare, sa te uiti la toate pozele din galerie si sa alegi cu inima o destinatie de vis. Pentru ca ai de unde.

  1. Poate ca vremea nu e tocmai minunata, insa locatia te lasa fara rasuflare. Vorbim de Insula Arran din Scotia.
  2. Parcul National Abel Tasman este cel mai mic parc national din Noua Zeelanda, dar este destinatia ideala pentru ecoturism.
  3. Cu plaje superbe si privelisti de coasta fascinante, la The Twelve Apostles (sau „cei 12 apostoli”), Victoria, Australia, trebuie sa ajungi cel putin o data in viata.
  4. Dry Tortugas National Park este situat in golful Mexic, Florida, si nicio lista a locurilor de campare senzationale nu este completa fara el.
  5. Lacul Pangong Tso, situat in Himalaya la o inaltime de aproximativ 4250 m. Este lung de 134 km (83,3 mile) si se extinde din India pana in China.
  6. Daca iti place sa inoti si adori sa faci snorkeling, ia-ti un bilet de avion catre Puerto Rico si asaza-ti cortul pe Flamenco Beach.
  7. Palmieri, nisip fin si apa colorata demential – Insula Rabbit, Cambodgia.
  8. Cinnamon Bay Campground, Insulele Virgine, o destinatie de vis.
  9. Parcul National Garden Route, Africa de Sud, si ale sale rezervatii salbatice. Doar pentru cei care iubesc, cu adevarat, natura.
  10. Parcul National Sirinat, Thailanda.

Cele mai citite articole

You may also like