Home Fashion Tunsori moderne pentru femei peste 50 ani

Tunsori moderne pentru femei peste 50 ani

by Dinu Alexandra

Toata lumea stie ca regula pentru cele mai bune tunsori 2018 pentru femei peste 50 de ani este parul scurt. Aceasta a fost corecta pana in secolul al 20-lea, dar acum, nu mai exista reguli. Lasat sa creasca sau taiat foarte scurt acest lucru depinde de tine, cum te simti mai bine. Secretul este sa-l vopsesti intr-o culoare deschisa, care sa il faca sa arati mai tanara. Cu toate acestea, cele mai bune tunsori 2018 pentru femei de peste 50 de ani sunt cele pe care le considerati cele mai potrivite pentru tine.

Pentru a te ajuta sa te decidezi ce vrei si ceea ce ai nevoie, i-lady.ro a adunat aici cele mai bune tunsori 2018 pentru femei peste 50 de ani, astfel incat sa te poti inspira:

Cele mai citite articole

Tunsori par scurt si sexy
Cele mai bune tunsori 2018 pentru femei peste 50 de ani sunt cele scurte; toata lumea este de acord. Dar ce femeile nu stiu este ca aceste tunsori sunt foarte sexy si au o multime de potential. Tunsoarea pixie este tunsoarea favorita a mai multor celebritati de peste 50 de ani. Uita-te la Sharon Stone, Jamie Lee Curtis si vei intelege despre ce e vorba. Ca un plus, nu are nevoie de multa intretinere si il vei aranja intr-un minut, dupa ce te trezesti. De asemenea, puteti sa ii dati un aspect dezordonat, ca Meg Ryan.

Tunsori par mediu si clasic
Tunsoarea bob este una dintre cele mai bune tunsori 2018 pentru femei peste 50 de ani, fiind renumita in intreaga lume, vine in mai multe stiluri si texturi, se potriveste cu orice forma a fetei si este atat eleganta cat si clasaca. Avand o tunsoare bob inseamna ca trebuie sa ai grija mai mult de parul tau. Gwyneth Paltrow sau Jennifer Aniston ar putea fi un exemplu pentru tine.

Tunsori par lung si elegant
Momentan nu sunt tunsori lungi pentru femei mai in varsta, care sa va fac sa aratati foarte elegant, dar trebuie sa acorzi o atentie deosebita atunci cand le alegeti. Cele mai bune tunsori 2018 pentru femei peste 50 de ani, cu par lung va oferi un look sofisticat. Cel mai bun exemplu este Demi Moore, ea este atat de chic si sexy, incat pare ca arata de 30 de ani. Va trebui sa ai grija de parul tau, de a folosi balsam de par si masca in fiecare saptamana. O alta solutie ar putea fi tunsoarile pana la umar, care arata uimitor in orice culoare.

Cele mai citite articole

You may also like