Home Utile Unde ai acces la servicii de incinerare

Unde ai acces la servicii de incinerare

by GetLokal.ro

Unde ai acces la servicii de incinerare

Moartea unei persoane dragi, cu siguranta, isi lasa amprenta asupra oricarei persoane si este mult mai simplu sa apelam la sprijinul unora care se pricep cu adevarat. La Casa Funerara Luca avem acces la servicii complete de incinerare, iar care sunt avantajele acestora si procedurile urmeaza sa descoperim in randurile ce urmeaza.

Casa Funerara Luca vine in sprijinul tuturor familiilor care sunt interesati de servicii complete de incinerare umane. Acestea sunt accesibile indiferent de locul in care a survenit decesul, acasa, la spital sau in cadrul caminului de batrani. Se pun in practica toate procedurile necesare si se asigura masini funerare care sunt autorizate pentru astfel de transport.

Foarte popular este pachetul de incinerare complet care este gratuit cu talonul de pensie, suma de 1250 de lei fiind restituita familiei din autorul de inmormantare. Acesta cuprinde sicriul complet echipat care se inchiriaza, lenjeria pentru sicriu, setul de orare, atat cel mic, cat si cel mare, iar un doctor constata decesul si se ocupa de imbalsamare, eliberand certificatele necesare in acest sens. Pachetul cuprinde si toaletarea decedatului, preluarea decedatului de la domiciliu, accesul la frigider pana la 24 de ore si asezarea decedatului in sicriu.

Mai mult, se ofera sprijin si cu privire la pregatirea tuturor actelor necesare in vederea obtinerii certificatului de deces, a adeverintei de inhumare si a autorizatiei de transport. La Casa Funerara Luca vei fi ajutat inclusiv cu transportul funerar si depunera la capela, dar si cu programarea la incinerare, cu manipularea sicriului si cu intocmirea dosarului pentru obtinerea ajutorului de inmormantare.

Cele mai citite articole

Casa Funerara Luca pune la dispozitia oricarei familii servicii complete de incinerare la cele mai bune preturi, astfel ca nimeni nu trebuie sa aloce cine stie ce bugete in acest sens. Pachetele propuse pot fi personalizate pana la cele mai mici detalii, iar in unele contexte costurile pot fi acoperite integral de catre ajutorul de inmormantare.

Important este si faptul ca serviciile disponibile aici sunt non stop, motiv pentru care toate familiile au parte de mai multa liniste stiind ca pot gasi la orice ora din zi si din noapte tot sprijinul de care au nevoie atunci se confrunta cu asemenea situatii. De asemenea, serviciile acopera tot Bucurestiul, fiecare cartier din fiecare sector, insa nu se opresc de aici, pentru ca este acoperit si Ilfovul, astfel incat tot mai multe familii sa beneficieze de servicii de inalta calitate.

Cu sprijinul Casei Funerare Luca oricine poate evita birocratia si orice bataie de cap, procedurile fiind greoaie, dar simplificate pe cat de mult posibil. In plus, exista un ajutor de inmormantare oferit de stat de care nu stiu multi, iar aici vei avea parte de indrumarea necesara pentru a fi mai usor oricui sa il obtina. Suma acestuia variaza, iar in multe cazuri poate sa acopere integral costurile cu o astfel de ceremonie.

Documentele necesare pentru servicii complete de incinerare sunt certificatul de deces atat in original, cat si o copie, actul de identitate al persoanei care solicita serviciul, atat in original, cat si o copie, dar si certificatul de imbalsamare in original, alaturi de adeverinta de incinerare in originala. Actele sunt completate cu autorizatia sanitara de transport care este eliberata de catre DSP, dar este necesara si copia dupa certificatul de constatare al decesului, acte de stare civila care sa demonstreze gradul de rudenie si actul prin care persoana decedata isi exprima dorinta de a fi incinerata.

Cu sprijinul Casei Funerare Luca totul este mult mai simplu, mai rapid si mai comod, astfel ca familiile care vor sa treaca mai usor peste stres o pot face fara probleme chiar aici!

Cele mai citite articole

You may also like