Home Utile Cele mai importante meciuri de box care urmează să aibă loc

Cele mai importante meciuri de box care urmează să aibă loc

by GetLokal.ro

Luna aceasta este una plină de evenimente pentru iubitorii sporturilor de contact, în special pentru iubitorii boxului. Fanii români așteaptă cu nerăbdare să îl urmărească pe boxerul Teofimo Lopez contra lui George Kambosos Jr., dar și pe Manny Pacquiao împotriva lui Errol Spence. Când sunt programate cele două meciuri? 

Iată când se vor desfășura cele mai însemnate două meciuri din prima jumătate a lunii august: 

  • Teofimo Lopez versus George Kambosos Jr. 

Meciul va avea loc în data de 15 august, la ora 04:00 (ora României), fiind una dintre cele mai așteptate înfruntări ale anului. În cazul în care îți dorești să încerci un pariu sport, cotele sunt în favoarea lui Lopez, cota sa fiind 1.11, comparativ cu cota de 6.50 a lui Kambosos Jr. Meciul a fost amânat de mai multe ori în ultimele luni, lucru care a contribuit la nerăbdarea fanilor pentru a-i urmări pe cei doi. Inițial, meciul a fost programat pentru data de 5 iunie, după care a fost mutat în data de 19 iunie, într-un final fiind stabilită data curentă. Unul dintre motivele pentru care meciul a fost amânat pentru a doua oară este faptul că Lopez a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. 

  • Errol Spence versus Manny Pacquiao

Unul dintre cei mai buni boxeri ai momentului, americanul Spence, neînvins până în prezent, îl va întâlni pe unul dintre cei mai buni boxeri din istorie, filipinezul Pacquiao, care a avut ultima luptă în urmă cu mai bine de doi ani. Confruntarea dintre cei doi va avea loc în Las Vegas, în data de 22 august, la ora 05:00 (ora României). Conform cotelor oferite de Sportingbet.ro, favorit la câștigarea meciului este Errol Spence, el având cota de 1.48. Celebrul Manny Pacquiao are o cotă de 2.80, diferența nefiind una foarte mare. Acest lucru înseamnă că se așteaptă ca meciul să fie unul destul de strâns, fiind posibilă o răsturnare de situație.

Pe Manny Pacquiao îl vei putea urmări și în meciul împotriva lui Conor McGregor. Meciul dintre cei doi va avea loc la finalul acestui an, chiar în noaptea de Revelion, la ora 02:00 (ora României). În prezent, cotele îl plasează pe Pacquiao drept favoritul disputei (cota 1.16) împotriva irlandezului (cota 5.00). McGregor și-a rupt piciorul recent, în timpul celui de al treilea meci al său cu Dustin Poirier, urmând pentru el o lungă perioadă de recuperare. Însă, irlandezul a demonstrat în nenumărate rânduri că este un luptător de temut, iar susținătorii săi cred în posibilitatea unei victorii contra filipinezului. În plus, cotele se pot schimba în orice moment, fiind absolut necesar să ții cont de acest lucru înainte de a plasa un pariu. 

Urmează, așadar, două meciuri de neratat în a doua jumătate a lunii august, iar după acestea, fanii sportului vor aștepta cu nerăbdare disputa dintre McGregor și Pacquiao. Totuși, până atunci, va avea loc la finalul lunii septembrie, în data de 25, la ora 00:00 (ora României) meciul la categoria grea dintre Anthony Joshua (cota 1.40) și Oleksandr Usyk (cota 3.00). Dacă urmează să pariezi pe rezultatul meciurilor, nu uita să ai întotdeauna în vedere cotele și pronosticurile, pentru a-ți crește șansele de câștig. 

Sursa foto: pexels.com.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil