Home Servicii Vreți o schimbare de look? – vă pot ajuta stiliștii de pe Stailer

Vreți o schimbare de look? – vă pot ajuta stiliștii de pe Stailer

by GetLokal.ro

Schimbările de look sunt necesare deseori pentru că sunt un boost de energie. Multe femei aleg să facă o schimbare de look după ce au suferit din varii motive, ca dovadă a faptului că s-au schimbat și că pot acum confrunta orice în viață. Nu degeaba se spune că o femeie care își tunde părul este pe cale să își schimbe viața. Cam aceasta este puterea unei noi tunsori. Totuși este foarte importat și stilistul pe care îl alegeți în acest sens dacă nu vreți să ajungeți să plângeți în pumni după vizita la salon.

Este important să alegeți pe cineva care să știe ce vă avantajează și care să respecte indicațiile voastre astfel încât să nu cereți o tunsoare bob și să taie cu foarfeca puțin cam sus și să priviți în oglindă să vă vedeți cu o tunsoare pixie. Așa ceva cu siguranță nu vă doriți, motiv pentru care trebuie să alegeți un profesionist în domeniu, care are experiență și cursuri în domeniu. Astfel de stiliști puteți regăsi pe aplicatia Stailer.

Alegerea tunsorii potrivite

Pentru orice schimbare de look este nevoie să știți să alegeți și variante care vă avantajează. Înainte să ajungeți la stilist chiar puteți să verificați ce formă are fața voastră și ce tunsori se potrivesc pentru a vă pune în evidență anumite trăsături și pentru a ascunde altele. Nu veți dori să aveți aceeași tunsoare ca și Jennifer Lawrence spre exemplu dacă ați ști dinainte că această tunsoare vă poate scoate foarte mult în evidență maxilarul care este deja proeminent. 

Astfel că este important să realizați o programare la tuns cu Stailer la o persoană care vă inspiră încredere, care că poate reda acele rezultate care să vă încânte chiar dacă nu sunt identice cu poza pe care ați prezentat-o ca model. 

Asta înseamnă stiliști cu experiență care știu să se plieze pe cerințele clienților dar și să se adapteze în funcție de fiecare persoană. Puteți găsi cu ajutorul Stailer stiliștii potriviți din orașul vostru. Cum? Prin simplul proces de instalare a aplicației!

Programări cu Stailer pentru orice serviciu din sfera beauty

Puteți găsi acum orice stilist din orașul vostru disponibil în ziua și la ora la care aveți nevoie de serviciile de beauty, cu ajutorul Stailer. Trebuie doar să completați filtrele de căutare cu informațiile corecte și pagina va genera mai apoi rezultatele care vă interesează. 

Puteți vedea în lista cu disponibilități orice informație care vă interesează astfel încât să puteți face alegerile corecte, de care să fiți siguri. Vizualizați poze ale altor clienți de înainte și după pentru a vedea dacă se pliază pe ceea ce preferați. Și aici nu vorbim doar despre serviciile de styling cu privire la păr, ci la toate serviciile din sfera beauty regăsite la salon precum manichiură, pedichiură, cosmetică și toate celelalte.

Nu vă mai bateți acum capul cu sunatul pe la saloane pentru a vă programa la salon. Puteți face acest lucru mult mai simplu acum cu ajutorul Stailer. Simplu, rapid, online și gratuit, deci toate motivele să alegeți Stailer pentru programări la salon.

Contact:

support@stailer.ro

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like