Home Utile 5 strategii pentru pariuri sportive pe care trebuie să le știi

5 strategii pentru pariuri sportive pe care trebuie să le știi

by GetLokal.ro

Te distrezi la meciuri de fotbal, baschet, handbal sau hochei, turnee de tenis, curse de Formula 1 ori speedway? Dă un upgrade hobby-ului tău și încearcă pariuri sportive. Ca să mizezi inspirat pe echipele favorite sau pe jucătorii preferați, îți prezentăm în continuare cele mai populare strategii pentru sport betting.

Strategii pentru stabilirea mizelor la pariuri sportive

Mulți pariori folosesc strategii ca să planifice mizele pentru pariurile sportive pe care urmează să le joace într-o anumită perioadă. Iată câteva sugestii din care să alegi metoda potrivită pentru stilul tău de joc.

Strategia Martingale – pariuri cu miză progresivă

Cea mai cunoscută strategie cu miză progresivă este Martingale. Metoda este simplă: dublezi miza după un pariu pierzător și revii la miza inițială când reușești un pariu câștigător. O variantă similară este și Strategia Fibonacci, inspirată din șirul cu același nume, în care fiecare număr este suma celor două numere anterioare. Astfel, crești miza după fiecare pariu conform numerelor din șirul lui Fibonacci: 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55 ș.a. Te întorci la miza pe care ai ales-o la început când prinzi un pariu câștigător.

Strategia Labouchere

Stabilește un șir de cel puțin 5 numere cuprinse între 1 și 9. Începe cu varianta mai simplă, de 5 numere, ca să te obișnuiești cu această strategie de pariuri sportive. Prima dată vei miza suma dintre primul și ultimul număr din șir. Dacă pariul este necâștigător, trece miza respectivă în coada șirului și continuă să pariezi după aceeași metodă. Deci și al doilea pariu va avea miza egală cu suma dintre primul și ultimul număr din noul șir obținut. Astfel ai un control mai bun asupra sumelor pe care le joci și poți să mizezi sume moderate.

Sistemul 1-3-2-6

Așa cum îi spune și numele, acest sistem de pariuri sportive se bazează pe o serie în care prima miză este de o unitate, așa cum ți-o alegi tu. A doua miză este de trei ori mai mare decât prima, a treia miză este egală cu 2 unități, apoi pariezi 6 unități. După un pariu pierzător revii la miza de o unitate. Folosește metoda pentru pariuri la care cotele sunt 2 sau apropiate de această valoare.

Strategii pentru alegerea celor mai bune pariuri sportive

Știi ce strategii să folosești pentru stabilirea mizelor, așa că-i timpul să afli și cum să-ți alegi pariurile, dintre sutele de variante pe care le găsești la operatorii de pariuri sportive online sau la agențiile stradale.

Strategia MUG – Minutul următorului gol

Poți să pariezi live pe intervale de 10 minute sau chiar un sfert de oră, ca perioade în care estimezi că va fi marcat următorul gol. Dacă acest lucru nu se întâmplă, repeți pariul cu aceeași miză sau cu o miză mai mare, în funcție de stilul tău de joc. Cotele sunt atractive, iar strategia de pariere este simplă, pe segmente din meci, deci îți oferă un control mai bun decât alte tipuri de pariuri, de exemplu over/under.

Strategii pentru pariuri live

Urmărește întotdeauna competițiile sportive pe care pariezi live, ca să acționezi rapid și să decizi pariurile în funcție de situația din teren. Alege strategia  bazată pe tendințe de pariere, ce urmează evoluția scorului și ține seama de statisticile pentru fiecare meci. Astfel poți să estimezi când va fi marcat următorul gol, outsideri care conduc sau jucători care pot face diferența pe final de meci.

Dacă alegi pariuri sportive la Winner.ro, beneficiezi de opțiunea Pay Out, cu avantaje importante pentru strategia ta de betting. Joci în agenție și îți încasezi câștigul în contul online, cu un plus de confort și mai mult timp pentru transmisiuni sportive live la care să pariezi în continuare.

Joacă responsabil și stabilește-ți din start limitele de pariere, atât ca ore alocate acestei activități, cât și ca sume pe care urmează să le mizezi. Bucură-te de sporturile preferate într-o manieră echilibrată, ca un adevărat campion!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil