Home Viata sanatoasa Alege temporar teleconsultatia pentru a vedea un psihiatru

Alege temporar teleconsultatia pentru a vedea un psihiatru

by GetLokal.ro

Daca doresti o intalnire cu psihiatru in Bucuresti, teleconsultatia te poate ajuta sa incepi terapia mai usor sau pur si simplu sa pui intrebarile si sa fii linistit.

Iata diferitele avantaje ale teleconsultatiei:

  • Principalul avantaj al teleconsultarii este de a evita deplasarea pacientului si a terapeutului.
  • Posibilitatea de a primi o prima opinie medicala de acasa: medicul te poate indrepta apoi catre specialitatea potrivita sau poti face o programare la cabinetul sau de psihiatrie din Bucuresti.
  • Timpii de asteptare pot fi mai scurti: psihiatrii din Bucuresti sunt foarte solicitati, teleconsultatia iti poate permite sa obtii o intalnire mai repede.
  • Poti sa iti faci programarea pentru sedinta de teleconsultatie seara sau la sfarsit de saptamana, mai ales daca ai o perioada sau un moment dificil si ai nevoie sa vorbesti sau sa faci fata unei crize. 
  • Poti face sedinta de teleconsultatie de oriunde te afli: faci o programare la momentul potrivit pentru a te consulta de unde te simti cel mai confortabil.
  • Teleconsultatia poate elimina anumite bariere: daca iti este teama sau iti faci griji cu privire la consultatia la cabinet, nu uita ca o tableta, un smartphone sau un computer este suficient pentru teleconsultatie, ceea ce face procesul mai accesibil pentru unii.
  • Capacitatea de a face consultatia intr-un loc familiar si linistitor : o consultatie video poate fi mai putin intimidanta, mai ales pentru persoanele cu tulburari de anxietate sau pentru copii, de exemplu.
  • Respect pentru anonimat: in orasele mici, poate exista un singur psihiatru si nu vrei intotdeauna sa dai peste vecinii tai in sala de asteptare! Asa, poti alege un psihiatru din Bucuresti si ai confidentialitate in totalitate. 
  • Organizarea este mai simpla decat la ​​birou: teleconsultatia permite, de asemenea, terapeutului sa va primeasca mai usor ca si cuplu sau ca familie atunci cand este necesar!

Incompatibilitati de teleconsultatie pentru anumite patologii

Cele mai citite articole

Teleconsultatia pune o problema de securitate medicala si criminalistica. Intr-adevar, pacientul care prezinta simptome ingrijoratoare (idei suicidare, delir) trebuie ingrijit imediat. Dar in teleconsultatie este foarte dificil, mult mai mult decat in ​​birou. Acesta este motivul pentru care este interzisa primirea unui nou pacient prin teleconsultatie. Dar chiar si pentru pacientii cunoscuti, teleconsultatia reprezinta un risc. Un pacient este intotdeauna fragil. Poate intr-o zi sa mearga prost si sa dea semne de seriozitate la care teleconsultatia nu permite un raspuns usor.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil