Home Utile Despre scutecele BIO și lenjeriile pentru pătuț de la My Velvet Baby

Despre scutecele BIO și lenjeriile pentru pătuț de la My Velvet Baby

by GetLokal.ro

Ce sunt aceste scutece BIO? Ei bine, scutecele BIO sunt un amic de nădejde mediului deoarece nu conțin plastic și sunt 100% realizate din produse naturale precum plantele. Scutecele BIO de la My Velvet Baby sunt realizate din produse care nu afectează mediul cum ar fi celuloza pură albită fără clor și alte produse care provin din păduri gestionate într-un mod responsabil. 

Ce conțin scutecele BIO? 

Pe lângă celuloza pură albită fără clor menționată mai sus, scutecele BIO conțin o mulțime de produse eco friendly. Aceste scutece BIO conțin și un strat de ulei de aloe vera pentru a reduce riscul de iritații, din acest motiv sunt recomandate în special pentru bebelușii cu piele sensibilă. 

Care sunt elementele care stau la baza scutecelor BIO?

Scutecele BIO au o textură fină care este creată special pentru a nu provoca iritații pe pielea copilului: 

  • Strat absorbant, mătăsos, care permite circulația aerului. Acest strat absoarbe lichidul pentru a păstra pielea bebelușului fină și uscată;
  • Design-ul este pictat cu cerneală ecologică și este făcut special pentru a atrage privirea micuțului;
  • Stratul superior foarte moale care ține umezeala la distanță de pielea bebelușului;
  • Protecție 3D împotriva scurgerilor;
  • Banda frontală care are funcție dublă: permite o fixare mai bună a scutecului și protejează zona ombilicală a bebelușului. 

Scutecele BIO au un design inspirat de ocean, deoarece acesta este cel mai afectat de obiectele de plastic, iar scutecele BIO sunt realizate special pentru evitarea acestuia. 

Tot legat de confortul bebelușului tău vom vorbi și despre lenjeria pentru pătuț. Scutecele nu sunt singurul lucru care contribuie la confort, dar și alegerea făcută în materie de lenjerie pentru pătuț. 

Din ce material sunt realizate lenjeriile de pătuț?

Aceste lenjerii pentru pătuț sunt realizate 100% din bumbac și sunt foarte plăcute la atingere, lucru care ajută împotriva apariției unei iritații pe pielea bebelușului tău. 

Deoarece aceste produse sunt mai prietenoase cu mediul înconjurător, aceste lenjerii pentru pătuțul micuțului tău nu vin ambalate în cutii de carton, ci în săculeți reutilizabili cu același model care apare și pe lenjeria pentru pătuț aleasă. 

Ce conține pachetul cu lenjeria pentru pătuț? 

Lenjeriile de pătuț vin într-un pachet care conține următoarele:

  • față de pernă cu dimensiunile 35 cm x 45 cm;
  • cearșaf de pilotă cu dimensiunile 100 cm x 150 cm;
  • cearceaf cu elastic cu dimensiunile 140 cm x 70 cm și o grosime de 7-12 cm.

Alege designul care îți face cu ochiul și confortul va veni la pachet. 

Atunci când vrei să îi oferi confort garantat micuțului tău, optează pentru scutecele BIO și pentru o lenjerie pătuț care asigură atât confort cât și siguranța asupra mediului înconjurător. Ai grijă de pielea micuțului tău și protejează mediul înconjurător, ambele în același timp, cu produsele BIO.  

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil