Home Utile Valentine’s Day în afara orașului: TOP 3 idei la costuri avantajoase

Valentine’s Day în afara orașului: TOP 3 idei la costuri avantajoase

by GetLokal.ro

În ultimii ani, Ziua Îndrăgostiților sau Valentine’s Day a devenit una dintre cele mai populare sărbători comerciale printre români, iar în 2022, aceasta va cădea într-o zi de luni. De aceea o idee bună poate fi aceea a unui weekend prelungit petrecut alături de persoana iubită.

Dacă locuiești în oraș și dorești să pleci, să te relaxezi alături de iubită sau soție, dar să vă și odihniți departe de agitație în același timp, o plecare poate fi unul dintre cele mai bune cadouri. Cum pandemia îngreunează destul de mult lucrurile, un city-break poate fi destul de dificil de organizat, iar atunci când nici nu ai la dispoziție un buget mare, poți rămâne în pană de idei. Ce-ar fi dacă te-ai orienta spre locuri mai puțin cunoscute sau populare din afara orașului de această sărbătoare? Iată 3 idei care din care te poți inspira.

Cum organizezi o escapadă în afara orașului de Valentine’s Day

1. Caută cele mai apropiate locuri de lângă orașul în care locuiești

Cum Ziua Îndrăgostiților cade într-o zi de luni, mulți români vor dori sa meargă încă din weekend la munte unde se vor putea bucura pe pârtii sau de alte distracții special destinate acestei sărbători. Dacă dorești un loc mai liniștit, află că poți găsi sate sau stațiuni mai retrase unde te poți bucura în tihnă alături de persoana dragă chiar aproape de casă, indiferent de unde locuiești. Poți căuta astfel de locații din timp pentru a face o rezervare și pentru a reduce la minimum cheltuielile.

Iar dacă locuiești în București, nu uita să te pregătești și cu un buchet inedit de la noua florărie din oraș cu care vei impresiona cu siguranță. Cu un simplu click, poți comanda de la Californiaflowers.ro aranjamente florale special pentru această ocazie.

2. Du-ți iubita sau soția la mare

O idee inedită pe care poți miza este o plecare de un weekend la mare. Cu siguranță în această perioadă este mult mai puțină lume în stațiuni, iar prețurile sunt mult mai accesibile decât cele de la munte. Chiar dacă pare că nu poți organiza prea multe activități la malul mării iarna, o ieșire în oraș, chiar la un restaurant nou pe care nu îl cunoașteți, poate fi o idee bună.

3. Mergeți în locul în care ați făcut prima vacanță împreună sau luna de miere

Dacă ești cu iubita sau soția de mai mult timp, iar prima vacanță împreună ați făcut-o în România, o idee bună poate fi de a repeta experiența. Valentine’s Day este sărbătoarea iubirii și a romantismului, iar amintirile pe care vi le-ați creat cu diverse ocazii merită să fie retrăite, așadar, aceasta poate o idee nemaipomenită.

De cele mai multe ori, Ziua Îndrăgostiților este petrecută la restaurant sau în vacanță, însă, o mică escapadă în afara orașului, precum cele propuse în acest articol, poate fi o idee de compromis foarte bună atunci când dorești să faci ceva special pentru femeia pe care o iubești.

Sursa foto: Pexels.com

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like