Home Utile videochat – Mituri vs. realitate. Află tot ce trebuie să știi despre acest domeniu!

videochat – Mituri vs. realitate. Află tot ce trebuie să știi despre acest domeniu!

by GetLokal.ro

videochat – Mituri vs. realitate. Află tot ce trebuie să știi despre acest domeniu!

De câte ori ai auzit păreri negative ale celor din jur legat de videochat? Te-ai gândit vreodată câte dintre acestea sunt valide și câte sunt formate pe baza unor prejudecăți sau informații eronate ori false? Ei bine, în caz că nu, poate că a venit momentul să o faci, deoarece majoritatea impresiilor oamenilor despre acest domeniu sunt, în general, greșite și superficiale, iar acest articol îți va explica pe îndelete de ce, așadar urmărește-l în continuare, mai ales în cazul în care ți-ai dori o carieră ca model de videochat!

Iată cum stau, de fapt, lucrurile în domeniul videochatului

·   După cum probabil ai auzit și la alții, să lucrezi în videochat este rușinos și imoral, iar tu nu ai pic de libertate de a alege, deoarece studioul pentru care lucrezi îți impune tot ce să faci. De fapt, în realitate lucrurile stau puțin diferit, în sensul că agenția pentru care lucrezi îți pune la dispoziție un training și o echipă de profesioniști care să te sfătuiască ori de câte ori ești în impas sau să se ocupe de imaginea ta, însă nu te forțează nimeni să arăți sau să te comporți într-un anume fel.

·    De asemenea, în cadrul conversațiilor video cu clienții, dacă nu te simți confortabil să treci la nivelul următor, nu este obligatoriu să o faci, pentru că nimeni nu îți impune un model standard pe care să-l urmezi cu strictețe, tu conduci acea conversație, așadar ea va decurge după bunul tău plac.

·    Un alt mit în ceea ce privește videochatul este cel legat de salariu. Multă lume spune că pot exista luni în care să nu faci bani nici cât să supraviețuiești, însă adevărul este că în videochat ai un salariu de bază la care se adaugă comisionul în procent de 50% care poate ajunge la orice sumă vrei tu, în funcție de cât de multă muncă ești dispusă să depui. Dacă ești în căutarea unui job în acest domeniu, cei de la Gloria-angency.ro angajează fete în videochat în prezent, prin urmare, nu ezita să aplici! Spre deosebire de un job normal, în acest domeniu munca extra este apreciată și plătită, ceea ce îți oferă șansa de a atinge sume colosale, și implicit, independența financiară mult mai repede și ușor decât la majoritatea locurilor de muncă actuale.  

·   Ultimul mit des întâlnit despre videochat este faptul că oricine te poate căuta si da tine, recunoscându-te, automat, dar nu ai de ce să-ți faci griji, pentru că identitatea ta este complet protejată, iar studiourile lucrează cu platforme și clienți străini, deci șansele să te întâlnești cu cineva cunoscut și să te recunoască sunt infime. Orice agenție de videochat profesionistă dorește să le ofere angajatelor sale cele mai bune condiții de lucru și pun accent pe colaborările eficiente care să satisfacă ambele părți.

În concluzie, înainte de a mai ține cont de părerea celor din jurul tău despre videochat sau orice altceva, asigură-te înainte că informațiile pe care le primești sunt valide, deoarece riști să pierzi ocazii importante 

Sursă foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like