Home Evenimente 7 sfaturi pentru o petrecere acasă de zile mari

7 sfaturi pentru o petrecere acasă de zile mari

by GetLokal.ro

Dacă vrei să fii cea mai bună gazdă la petrecerea din weekend pe care o ții acasă, vei descoperi mai jos un “ABC” complet, pentru un party de zile mari. Regulile ce formeaz[ acest “Îndrumar al Petrecărețului de Acasă” are la bază cele mai importante elemente pe care o petrecere de nota 10 le oferă: muzică, băutură, un decor reușit și muuuuultă distracție. Așadar, să începem:

  1. Când organizezi petrecerea acasă?

Cea mai potrivită seară din săptămână în care poți organiza o petrecere la tine acasă este cea de vineri. Sunt șanse mari ca nimeni să nu lucreze a doua zi, așadar, fiecare poate sta cât vrea la party-ul pe care îl ții și, mai important decât atât, fiecare poate servi un pahar cu alcool, fără a se teme că a doua va trebui să suporte mahmureala din fața unui calculator, la birou.

  1. Ce băutură aduci la petrecerea de acasă?

Băuturile alcoolice dau viață petrecerilor, fiind nelipsite din locurile în care “oamenii mari” se distrează. Cele mai bune băuturi de socializare sunt berile și vinul, iar pentru ca petrecerea să ajungă rapid la acel nivel de distracție pe care toata lumea și-l dorește, nu uita de shoturi, whisky, rom sau votcă. Găsești aici votcă Beluga la preturi foarte mici, pentru un party acasă cum toate ar trebui să fie.Plus sucuri sau energizante, evident.

  1. Ce mancare pregătești la petrecerea de acasă?

Dacă nu celebrați o sărbătoare religioasă sau o masă în familie, nici nu trebuie să îți faci prea mari griji în privința preparatelor. Poți pregăti câteva platouri cu “ronțăieli”, iar dacă foamea bate la ușă, după câteva pahare cu băuturi fine, puteți comanda rapid pizza, burgeri sau orice altă mâncare de tip fast-food, preparate perfecte pentru un party acasă,

  1. Ce muzică pui la petrecerea de acasă?

Gusturile nu se discută, însă ar fi indicat să aveți o înțelegere în privința faptului că nimeni nu trebuie să schimbe muzică, în timp ce cântă. Cât despre genuri, atâția oameni, atâtea melodii preferate.

Deci nu va va fi foarte greu să aveți mereu pe fundal o linie melodică, mai ales că Youtube-ul este la doar un click distanță de voi P.uteți opta fie pentru un playlist cu muzică chill, fie pentru un post de radio online, pentru a nu trebui să mergeți iar și iar la laptop, de fiecare data când o melodie se va termina.

  1. Cum procedezi cu vecinii atunci când ții un party acasă?

Cele mai citite articole

Dacă stai la bloc, gălăgia poate fi o problemă deranjantă pentru vecinii tăi. Pentru că ești gazdă, ești responsabil atât de comportamentul celor care îți trec pragul, cât și de zgomotul pe care îl produce petrecerea.

Dacă vrei să fii un vecin respectat în scară, anunță-i din timp pe vecinii de jos, de deasupra și de lângă tine că vei organiza pe data de X, la ora Y, o petrecere acasă, cerându-ți scuze pentru orice zgomot pe care aceștia îl vor auzi din apartamentul tău. Un astfel de gest contează.

  1. Luminile potrivite pentru o petrecere acasă

Cele mai potrivite lumini pentru o petrecere organizată acasă sunt luminile calde. Lumina rece este supărătoare pentru living și poate fura din farmecul unei petreceri frumoase între prieteni. Un lampadar cu lumină caldă sau un set de becuri de intensitate mică, agățate pe pereții camerei în care ții petrecerea, pot transforma un spațiu banal al apartamentului în cea mai frumoasă sală de dans din cartier.

  1. Sfaturi de curățenie pentru petrecerea de acasă

Dacă vrei să nu ai probleme cu igienizarea locului în care s-a ținut petrecerea, îți recomandăm să scoți dinainte covoarele sau mochetele din casă. Îți va fi mult mai simplu să mături și să dai cu mopul pe o suprafață lucioasă, precum parchetul laminat sau pardoseala mată. În cazul unei astfel de petreceri, cele mai potrivite tacâmuri și pahare sunt cele de unică folosință. Nu există riscul ca acestea să se spargă și nici nu trebuie să pierzi apoi timp cu spălatul acestora.

Tu ce alte idei mai ai pentru petrecerile pe care le organizezi acasă?

,

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil