Home Calatorii Anvelope de iarnă cumpărate în toiul verii 2020, pentru economii în bugetul familiei

Anvelope de iarnă cumpărate în toiul verii 2020, pentru economii în bugetul familiei

by GetLokal.ro

Chiar dacă este vară și termometrul arată multe grade peste 30, ar trebui să ne ocupăm încă de pe acum de îngrijirea mașinii personale, deoarece sosirea vremii reci este un element din lista de riscuri majore pentru mașinile particulare, în special pentru acelea care au fost mai puțin utilizate în timpul pandemiei de Covid-19. Nu uita de anvelopele de iarnă!

O mașină personală perfect echipată iarna, o binecuvântare în vreme de pandemie!

Se tot vorbește de al doilea sau chiar de al treilea val de coronavirus, motiv pentru care nu este exclus ca la iarnă să fim din nou închiși în casă.

Dar chiar și așa, tot va trebui să folosim pentru urgențe mijloacele de transport personale.

În tot cazul, mașina proprie este mult mai recomandabil de folosit decât transportul în comun, deoarece limitează riscul de infectare.

Odată cu izolarea socială și utilizarea automobilelor a scăzut semnificativ în marile orașe din România și dacă o mașină care nu este folosită necesită atenție, la sosirea iernii necesită și mai multe îngrijire, deoarece la temperaturi scăzute pornirea motorului, spre exemplu, devine mult mai dificilă, mai ales dacă bateria nu este în perfectă stare de funcționare.

Profitați de faptul că încă putem să circulăm liber, că putem ieși nerestricționat din care și fără avea la noi declarații, pentru a verifica presiunea în anvelope.

Presiunea pierdută atunci când vehiculul nu este utilizat și menținerea calibrării corecte previne deformarea cauciucurilor.

Este bine să puneți presiunea maximă recomandată pentru o mașină plină ocupanți și bagaje.

Dacă acest lucru trebuie făcut la stația de service, asigurați-vă că vă luați toate măsurile de prevedere, că aveți cu voi gel dezinfectant sau alcool, pentru a nu vă contamina de la angajații de acolo.

Dacă este cazul ca să schimbați anvelopele pe care le-ați folosit în iarna trecută, atunci cel mai bine ar fi ca să le achiziționați online, tot din același motiv: pentru că în afară de faptul că vă vor fi aduse direct acasă și scăpați de această corvoadă neplăcută, aveți și șansa de a vă proteja mai bine împotriva infectării accidentale cu coronavirus, chiar dacă opiniile în materie de existența sau nu a acestui agent infecțios este o temă de dezbatere pentru toți românii, asemănătoare cu subiectul existenței sau inexistenței extratereștrilor.

Și chiar dacă nu credeți în existența lui Sars-Cov-2 sau considerați că nu aveți de ce vă teme, este mai bine să preîntâmpinați neplăcerile pe care infectarea vi le-ar putea provoca dumneavoastră și familiei dumneavoastră, mai ales că se zvonește și că se va adopta legea carantinării obligatorii care v-ar limita libertatea de mișcare, în cazul nefericit în care vă veți îmbolnăvi.

Cauciucurile de iarnă sunt obligatorii, indiferent dacă bântuie coronavirusul sau nu!

Orice șofer știe că după ce temperaturile vor scădea sub șapte grade Celsius obligatoriu trebuie montate anvelopele de iarnă, așa încât trebuie să vi le procurați din timp, mai ales în această perioadă în care toată lumea este în concediu (mai nou prin Grecia!) și comenzile la cauciucuri de iarnă sunt mai mici, iar prețurile de comercializare la care le găsiți sunt mult mai bune decât la sfârșit de toamnă, când toată lumea începe să le caute cu înfrigurare.

Zicala românească conform căreia omul gospodar își face iarna car și vara sanie se aplică și în materie de anvelope pentru condiții carosabile hibernale, iar faptul că această pandemie care a început în martie 2020 în România ar putea să se întindă până la jumătatea anului viitor, înseamnă că va trebui să ne preocupăm de a face cheltuielile care se impun din vreme, când mai avem încă buget pentru așa ceva și când lucrurile se pot realiza cu maxim de eficiență și mai lipsite de stres.

Un magazin online bun de unde puteți comanda anvelope de iarnă? Ce ziceți de Anvelomag.ro?

You may also like

Leave a Comment

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!