Home Utile Care este cel mai bun sistem de baccarat?

Care este cel mai bun sistem de baccarat?

by GetLokal.ro
sistem-baccarat

Care este cel mai bun sistem de baccarat?

Un jucător va aprecia întotdeauna un joc de masă pentru simplitatea cu care acesta se joacă şi pentru faptul că poate aplica strategii de natură să îi aducă succesul. Nu mai trebuie să cauţi, un asemenea joc este cel de baccarat, un joc simplu atât de deprins cât mai ales de jucat.

Fiind un joc de cărţi, acestea sunt creditate cu anumite valori, similare jocului de blackjack. Numai că în jocul de baccarat, obţinerea unui punctaj de 9 aduce victoria în timp ce formarea a 0 puncte aduce garantat o mână pierzătoare.

Sunt disponibile în joc numai 3 tipuri de pariere, pe jucător, pe dealer şi pe rezultatul de egalitate. Cum cel mai bun pariu, pe dealer, aduce o margine de casă de numai 1,06%, îl face din start disponibil pentru aplicarea de strategii. Care sunt cele mai bune vom detalia în rândurile următoare, astfel încât să ai posibilitatea să le alegi pe cele care ţi se potrivesc cel mai bine.

1.Martingale

Fără discuţie, Sizzling Hot Deluxe slot este unul dintre cele mai populare şi accesate jocuri din oferta oricărui cazino. Fructele sunt vedetele din joc şi dispunerea acestora pe ecran aduce de cele mai multe ori rezultate neaşteptate.

Rezultate bune financiare se pot obţine însă mai ales cu jocurile de masă, acolo unde se pot aplica cu adevărat strategii de natură să îţi crească şansele reale de câştig. Un asemenea joc de masă este cel de baccarat, joc care se pretează de minune la aplicarea de strategii diverse.

Poate cea mai cunoscută din strategiile care şi-au dovedit eficacitatea de-a lungul timpului pentru jucători este strategia Martingale. Sub această denumire misterioasă la prima vedere se ascunde însă un sistem de pariere care dă rezultate şi care este uşor de aplicat.

Ce presupune de fapt această strategie? Nimic mai mult decât un model de pariere succesivă, respectând şirul matematic cu aceeaşi denumire. Ce trebuie să facă orice jucător pentru a o aplica cu succes?

Primul pas şi cel mai critic este acela de a alege un pariu care oferă cele mai bune şanse de câştig. În jocul de baccarat acesta este pe dealer, deci încă de la început se cunoaşte unde trebuie aplicată strategia. De aici încolo lucrurile sunt simple, se va iniţia şirul de pariere Martingale şi se va respecta succesiunea acestuia.

Se va stabili o sumă iniţială care va fi de altfel şi primul pariu depus. În caz de pierdere, suma iniţială se va dubla la pariul următor, urmându-se acest model de pariere până la obţinerea primului câştig. Este garantat faptul că se vor recupera pierderile şi se va obţine şi un profit, dacă strategia este aplicată ca la carte.

2.Labouchere

Deşi la prima vedere pare o strategie complicată, trebuie să ştii că şi aceasta îşi are izvorul în Martingale. Şi la fel ca şi în această strategie, se depun pariuri respectând o anumită sumă de bani pe un pariu cu cele mai mari şanse de succes.

Cum am stabilit deja că cel mai bun pariu este în jocul de baccarat cel pe dealer, putem iniţia şirul de pariere Labouchere. Va trebui în prima fază sa ne axăm pe un şir de numere cuprins între 1 şi 9. Odată ce am realizat acest lucru, vom atribui valori în bani fiecărui număr în parte.

Cele mai citite articole

Dacă numărul 1 are ataşată suma de 1 leu, numărul 2 va avea suma de 2 şi numărul 9 va fi creditat cu 9 lei. Strategia Labouchere spune că va trebui să se parieze întotdeauna suma primului şi ultimului număr din acest şir. Vom debuta deci cu un pariu iniţial de 1+9, ceea ce înseamnă că vom miza 10 lei.

Dacă pariul este câştigător, vom elimina aceste 2 numere din şirul Labouchere, debutând cu al doilea pariu în sistemul de 2+8. Reuşeşti să elimini toate numerele din şir, înseamnă că ai avut parte numai de pariuri câştigătoare.

Dar dacă pierzi primul pariu, atunci şirul va suferi modificări. Am pariat deci 1+9, adică suma de 10 şi am pierdut, adăugăm acest număr la şirul Labouchere. În acest caz, primul pariu va fi compus din 2+10, adică vom paria 12 lei.

3.Cel mai bun sistem

Pentru un jucător care urmăreşte doar distracţia dintr-un cazino, asemenea strategii nu prezintă niciun interes. Un asemenea jucător se aşează la orice masă de joc, pariază la întâmplare şi în final pleacă acasă cu exact ce şi-a dorit, distracţie.

Pentru un jucător interesat şi de partea financiară, astfel de strategii devin deodată extrem de interesante. Nu numai că acestea pot aduce plusuri financiare dar este şi incitant să le pui în aplicare şi să vezi cu ochii tăi dacă dau randament sau nu.

Singurul inconvenient al celor 2 strategii de pariere în baccarat prezentate mai sus este acela că necesită un buget considerabil de joc. Trebuie deci să pleci la drum cu bani ceva mai mulţi în cont pentru a le aplica.

Sunt strategii care aduc câştiguri în timp scurt, deci necesita şi bani mulţi cheltuiţi. Cum însă amândouă aduc rezultate pozitive dacă sunt aplicate corect este greu să desemnezi una dintre ele ca fiind cel mai bun sistem de aplicat.

Totul ţine de fiecare jucător în parte şi de înclinaţia acestuia către matematică. Dacă îţi plac lucrurile simple, atunci Martingale este de departe câştigătoarea. Dacă însă nu te sperie câteva calcule de aritmetică în fond, atunci poţi opta către strategia Labouchere.

Orice jucător îşi poate forma o opinie despre aceste strategii şi poate să aleagă una dintre ele spre aplicare. În fond, este vorba despre banii personali ai fiecărui jucător şi acesta alege în ultimă instanţă cum vrea să îi cheltuiască.

Totuşi, indiferent de strategia pa care o vei alege în jocul de baccarat, nu uita că ai în faţă un joc de noroc, unde numai acesta determină apariţia câştigurilor. Sfatul este să joci responsabil, să aplici ce strategie ţi se pare mai bună şi în final să te bucuri de experienţa pe care tocmai ai trăit-o.

Concluzie

Cel mai bun sistem de baccarat este acela care se mulează cel mai bine pe caracterul şi stilul tău de jucător. Poţi apela în egală măsură la strategia Martingale şi Labouchere, dacă vrei să aduci în joc şi o componentă matematică care să îţi îmbunătăţească şansele de reuşită.

Alege deci strategia oportună, pariază responsabil şi lasă magia jocului de baccarat să te cuprindă. Nu vei regreta!

Cele mai citite articole

You may also like