Home Utile Ce trebuie să iei în considerare când te muți într-o nouă locuință

Ce trebuie să iei în considerare când te muți într-o nouă locuință

by GetLokal.ro

Cu toții știm cât de solicitant este când te muți într-un nou apartament și câte lucruri trebuie să iei în considerare. Fie că te muți pentru că mergi la facultate într-un alt oraș sau te muți într-o nouă locuință împreună cu partenerul tău de viață, acel moment al mutării este important deoarece considerăm că este un nou strat sau că începem o nouă etapă a vieții.

Îți prezentăm câteva aspecte pe care o să le consideri utile!

  • Ce lucruri poți lua cu tine din vechea locuință

În momentul organizării și al împachetării îți recomandăm să îți împarți lucrurile în două categorii și anume: prima categorie ”De păstrat” și a doua categorie ”De aruncat”. Această metodă o regăsim foarte mult în filmele americane, dar este o metodă care chiar dă roade. Știm că amintirile sunt importante însă nu trebuie să păstrăm chiar orice. Este mult mai folositor pentru tine dacă ai realiza o listă pentru fiecare încăpere cuprinzând lucrurile de care ai nevoie să le duci cu tine. 

Înainte de a pune totul în cutiile pentru mutat, trebuie să iei în calcul dacă ai nevoie de o firmă de transport pentru a te ajuta să te muți sau dacă reușești singur/ă. 

  • De ce trebuie să ții cont în primele zile

Cele mai citite articole

Este recomandat să începi cu fiecare încăpere pe rând. Dacă începi să aranjezi lucrurile în mai multe locuri din casa ta, vei avea parte de o dezordine neașteptată pentru că totul va fi despachetat prin toate colțurile și este posibil ca la final să nu te bucuri de design-ul ales. În primele zile în care încă trebuie să aduci sau să ajungă obiectele pentru casă, este important să ai o trusă cu scule la tine. Nu se știe când ai nevoie de o șurubelniță pentru a regla un dulăpior sau o ruletă pentru a măsura noua draperie. Nici produsele de curățenie nu trebuie să lipsească pentru a te asigura că poți să ștergi cu mopul, să ștergi geamurile sau chiar noua mobilă asamblată. 

  • Lucruri esențiale de care ai nevoie în noua ta casă

Dacă vrei să ai un nou început, trebuie să achiziționezi o parte din mobilier și din electrocasnice.  Este timpul să cumperi un nou covor pentru living, o masă nouă în bucătărie și dormitorul să beneficieze de toate schimbările pe care mereu ai vrut să le faci, iar șifonierul tău să fie cât mai spațios pentru noua ta garderobă. Nu uita că este foarte important cum îți organizezi și baia, iar mașina de spălat face parte din categoria lucrurilor importante de care trebuie să ții cont. Pentru a te scuti de prea multe căutări, îți recomandăm să iei în calcul mașina de spălat rufe semi-automată Vortex VO1500 de la Dexo care are un design atractiv și nivelul de zgomot este redus. Dexo.ro oferă o gamă variată de electrocasnice, iar dintr-o singură căutare poți să îți achiziționezi toate produsele dorite.

Nu uita să îți creezi și micul tău colțișor de liniște în noua ta locuință!

Sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil