Home Utile Cum poti avea Casa sau Apartament in Rate Fara Dobanda care se plateste singura?

Cum poti avea Casa sau Apartament in Rate Fara Dobanda care se plateste singura?

by GetLokal.ro

Intre 16 septembrie si 31 octombrie angajeaza-te ca model la Studio20 si poti primi un apartament in rate cu 0% dobanda chiar pe 1 ianuarie 2022!  

Vrei sa iti achizitionezi apartamentul sau casa visurilor tale. Vrei sa fii independenta si stabila financiar. Acum o poti face rapid. Incepe munca la Studio20 ca model de videochat glamour, in orice oras mare din Romania, intre 16 Septembrie si 30 Octombrie 2021, si poti avea casa sau apartament in rate fara dobanda chiar in noaptea de Revelion!

Cum poti beneficia de aceasta oportunitate?

Daca esti deja model de videochat, stii ca poti castiga sume mari intr-un timp mult mai scurt decat daca lucrezi in alt domeniu. Daca te gandesti sa devii model, sigur ai auzit sau citit despre sumele pe care le castiga modelele si vrei sa profiti de aceasta oportuniate pentru a-ti indeplini dorintele personale si materiale.

Pe langa training gratuit, cursuri de limba engleza, limuzina Studio20 si multe alte beneficii pe care le ofera Studio20, acum modelele au ocazia de a-si achizitiona rapid un apartament sau o casa in rate fara dobanda. 

Studio 20 iti ofera sansa de a avea locuinta pe care ti-o doresti, si mai mult de atat, impreuna cu managerul de studio, vei face un plan financiar in care poti vedea cat de repede poti plati ratele si de cate ore ai nevoie pentru a-ti implini visul.

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indepliesc?

Incepi prima logare la oricare din sediile Studio20 din Romania intre 16 si 30 Octombrie 2021.  

Pana pe 31 Decembrie 2021 faci o medie de minim 3000 de euro pe perioada si 20000 de euro total sales (te ajutam noi, daca te tii de program). Managerul studioului va analiza castigurile tale din primele 3 luni si impreuna veti realiza un plan pentru viitor. 

Pe 1 ianuarie iti alegi o casa sau un apartament si noi ti-o cumparam in rate, valoarea si numarul ratelor fiind flexibila pentru ati permite sa scapi de ele cat mai rapid.

Cu siguranta ai citit multe despre beneficiile pe care ti le poate oferi jobul de model videochat, de la veniturile mari, la sansa de a invata despre oameni si cum sa comunici in avantajul tau in viata, dar ce spui de o locuinta a ta de la Studio 20?

Studio20, cel mai bun studio videochat din lume, ofera modelelor sale oportunitatea de a fi proprietarele propriei case si te ajuta sa iti rambursezi ratele pentru locuinta cat mai repede. 

Care e valoarea maxima a casei? Valoare maxima depinde de venitul tau mediu ca rata sa fie sustenabila. Asta inseamna ca dupa ce platesti rata, sa iti ramana suficienti bani nu doar ca sa supravietuiesti, dar ca sa traiesti frumos in continuare.

Ce tip de locuinta iti poti cumpara? Impreuna cu un agent imobiliar, vom analiza care e casa pe care ti-o doresti si cum poti ajunge sa o ai. Noi recomandam o casa /apartament nou, gata finalizat, in care sa te poti muta cat mai repede.

Cum vei plati locuinta? Plata ratelor va fi extrem de simpla, la fiecare perioada de incasare vei avea o parte a platii pe care o vei aloca direct ratelor pentru locuinta ta. 

Studio Videochat Constanta

Studio20 are o filiala si in Constanta realizata la cele mai înalte standarde Studio 20 si unde isi desfasoara activitatea o echipă tânără și entuziastă. Studio20 Constanța își propune să devină unul dintre cele mai bune studiouri din Romania avand ca valori promovate: profesionalism, respect și atmosfera de lucru foarte placută, echipă unită și atentă la nevoile modelelor de videochat,.

Misiunea Studio20 Constanța este de a fi alături de modelele de videochat ca acestea să se realizeze nu numai financiar, dar și pentru a-și împlini dorințele și de a-și găsi echilibrulmaterial si spiritual. Toate acestea se realizează printr-o abordare glamour, inovație constantă, condiții de lucru excelente, echipa fiind formată din specialiști traineri, marketing, profesor de limba engleză, make up artist și având susținerea întregii rețele Studio20 Network.

Situat în zona de litoral a țării, într-una din cele mai bune zone ale orașului Constanța pe strada Mircea cel Batran 121, într-o clădire modernă, pe 3 niveluri, formate din 12 camere, echipament de ultimă generație, mobilă elegantă și de lux, Studio20 Constanța este pregătit să primească tinere ambițioase care vor să își schimbe viața în bine.

Contacteaza chiar acum unul din sediile Studio20, fie cel din Constanta sau din alt oras mare al tarii, daca iti doresti cu adevarat sa ai casa viurilor tale, si un job ce iti asigura stabilitate financiara. 

Studio20 este o companie ce are in prezent 350 de angajati permamenti si peste 1000 de colaboratori (modele). Isi desfasoara activitatea in 33 locatii, din 6 tari (Romania, Statele Unite, Columbia, Ungaria, Cipru si Cehia), pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud). Studio20 a realizat o cifra de afaceri in 2020 de 35 de milioane euro. In Romania are locatii in toate orasele mari: Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Ploiesti, Brasov, Timisoara si Craiova.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil