Home Locuri Top cele mai cunoscute patiserii din București

Top cele mai cunoscute patiserii din București

by GetLokal.ro

Patiseria este numită de francezi “viennoiserie” și este un local unde găsești o multitudine de produse preparate într-un laborator propriu. Pateul, croissant-ul, saleurile, gogoșile sau sărățelele sunt doar o parte din preparatele pe care le poți savura într-o patiserie.

Top cele mai cunoscute patiserii din București

Iată un top al celor mai cunoscute patiserii din București:

Casa Victoria

La Casa Victoria găsești o varietate largă de produse de patiserie, de la cozonaci de casă, la găluște cu prune, plăcinte sau buseuri cu brânză sau ciuperci. Patiserie este deschisă încă din anul 2002 și are trei locații în București. Alin Chivu este cofetar și manager în cadrul Casei Victoria și a creat o serie de rețete care nu conțin zahăr, pentru a satisfice dorințele clienților săi.

Armand

Armand oferă bucureștenilor produse de patiserie realizate din ingrediente de calitate. Pe lângă gama largă de patiserii dulci și sătate, aici găsești și torturi sau prăjituri. Pe lângă cele trei locații din București, patiseria Armand preia zilnic o mulțime de comenzi venite atât din România, cât și din străinătate. Produsele sunt proaspete de fiecare dată, realizate în laboratorul propriu chiar în ziua livrării. Patiserii sunt atenți zilnic pentru ca aluatul pateurilor sau rasucelor să fie foietate și foarte crocant.

Armonia

Armonia este o patiserie cu gust franțuzesc, dar cu specific românesc. Aici găsești produse de patiserie și panificație care îți aduc aminte de specialitățile pe care le pregătea bunica. Patiseria oferă și servicii de catering pentru evenimente speciale precum petreceri corporate, zile de naștere și onomastice, nunți sau prezentări de modă. Aceasta se află în sectorul 3 al capitalei, pe Strada Câmpia Libertății, nr. 46. Pentru Armonia, meseria de patiser este un mix de pasiune, artă și creativitate.

Patiseria Fadel

Fadel este o patiserie orientală la care găsești o varietate largă de produse proaspete, iar baclavalele sunt preferatele multor clienți. Tot aici găsești ceaiuri aromate și siropuri naturale. Abas Fadel este proprietarul patiseriei, locuiește din 1996 în România și și-a dorit să ofere bucureștenilor produse orientale delicioase. Patiseria se află pe strada Jean Luis Calderon nr. 56, în sectorul 2 și rămâne pentru mulți clienți locul în care întâmpină un real răsfăț.

Ana Pan

Ana Pan este un business care își dorește să ofere produse de patiserie tradiționale proaspete, 100% românești, dar și produse de cofetărie sau panificație. Ingredientele folosite sunt de înaltă calitate pentru a da preparatelor un gust autentic, la fel ca cele pe care le serveai în copilărie. În prezent, există 15 puncte de vânzare în capitală, iar amenajarea este realizată în jurul conceptului de tradițional. Ana Pan deține laboratoare proprii de produse de patiserie și se află pe piață din România încă din anul 1990.

Simigeria Luca

Cele mai citite articole

Simigeria Luca a apărut în 2010, iar în ultimii ani s-a extins atât în capitală, cât și în alte 12 locații din România. În momentul de față, în București există 19 locații deschise, iar clienții pot alege dintr-o varietate largă de produse de patiserie. A devenit o tradiție ca bucureștenii să își înceapă diminețile cu un produs de la Luca, dar și cu o cafea gustoasă. Business-ul a luat naștere din dorința de a oferi oamenilor produse proaspete și la un preț rezonabil.

Le Grenier à Pain

Le Grenier à Pain este un atelier de cofetărie și patiserie, o brutărie tradițională aflată pe Bulevardul Nicolae Caramfil nr. 87 în sectorul 1 al capitalei. Spațiul este unul liniștit, te duce cu gândul la Franța, iar preparatele sunt autentice și proaspete. Aici găsești celebrele pain au chocolat sau croissantul cu unt franțuzesc, dar și checuri, foietaje și fursecuri delicioase. Michael Galloyer, proprietarul Le Grenier à Pain, a deschis atelierul în 1998 și continuă și astăzi să respecte tradițiile franceze și să ofere clienților o gamă fină de preparate de calitate.

Paul

Brutăriile Paul oferă preparate delicioase și proaspete clienților săi. Se află în mai multe locații atât în București, cât și în alte orașe ale țării precum Constanța, Cluj-Napoca sau Ploiești. Patiseria este una franțuzească și este recunoscută pentru calitatea produselor oferite clienților săi.

Un nou concept al francizei a reușit să aducă mult mai mulți clienți. Brutăriile Paul de la Piața Romană și cea de la Universitate au fost transformate în bistro, iar iubitorii de produse de patiserie au la dispoziție un meniu diversificat.

French Bakery

http://metropotam.ro/locuri-locatii-adrese/French-Bakery-loc8530289123/

French Bakery este o patiserie cunoscută în București și este deschisă încă din anul 2004.  Oferă clienților săi  produse de patiserie franceză autentice. Rețetele sunt tradiționale, iar patiserii modelează aluatul cu unt făcut cu o zi înainte de servire. Patiseria pune la dispoziție un spațiu modern pentru a savura produsele tale preferate alături de un expresso sau de un cappuccino. French Bakery are 9 locații în București, iar din 2015 se află și în alte orașe din provincie.

local unde găsești o multitudine de produse preparate într-un laborator propriu

Care este produsul tău de patiserie preferat?

Articol realizat in colaborare cu:

Cele mai citite articole

You may also like