Home Utile Siteul Certificare ISO o adresa folositoare oricui

Siteul Certificare ISO o adresa folositoare oricui

by GetLokal.ro

Multi dintre cumparatori nu isi cunosc drepturile si nu stiu care sunt documentele care le consfintesc. De fapt, care pot fi drepturile unui solicitant de servicii sau de produse?

Gaseste intreaga lista sub forma certificarilor de pe siteul Certificare ISO care in prezent sunt la jumatate de pret.

In functie de prezenta acestor certificari, clientul poate alege magazinul ideal sau furnizorul de servicii perfect.

  1. Dreptul la produse si servicii de calitate se reflecta in certificarea Iso 9001. Restaurantul care poseda aceasta certificare demonstreaza ca la bucatarie se lucreaza curat, ca mancarea este mereu proaspata si corespunde gramajului inscris in meniu. Certificarea Iso 9001 se afla pe site-ul unei firme de deratizare, dezinfectie si dezinsectie? Atunci solicitantul serviciilor stie ca daunatorii vor fi distrusi in totalitate, ca substantele folosite nu dauneaza omului si nu ii afecteaza viata sau sanatatea si ca la sfarsit, produsele rezultate in urma operatiunii sunt stranse si depozitate intr-un loc sigur.

Brutariile care poseda aceasta certificare utilizeaza numai faina de calitate premium, iar pe cea cu gust si aspect indoielnic o arunca, oricat de mari ar fi pierderile.

Cine cumpara o canapea de la o fabrica de mobila care poseda documentul va fi sigur ca pana la etajul 9 sau 10 nu va ramane numai cu rumegus, cum s-a intamplat cu piese de mobilier de la producatori care nu posedau aceasta certificare.

  1. Dreptul la securizarea informatiei. Se poate spune ca este sfant, fiindca toata lumea doreste sa ii fie respectata intimitatea si sa nu intre nimeni abuziv in viata sa. Numarul de telefon se da rudelor, amicilor, persoanelor dragi, iar in scop comercial poate fi utilizat o data: pentru confirmarea comenzii si pentru anuntul curierului ca se afla la poarta cu coletul pe care asteapta sa il inmaneze cumparatorului.
  2. Dreptul la un mediu curat si la resurse bogate. Aerul poluat afecteaza caile respiratorii, pielea si chiar gandirea, fiindca oboseste enorm. Cand miroase urat afara mult timp, lumea ajunge la exasperare si daca nu are de unde pleca din acel mediu poate cadea in depresie. Un rau este un dar divin pentru toti locuitorii tarii si zonei prin care trece. De ce sa spele cineva covoarele pline de detergenti si de murdarie in el? Este normal ca in mare sa ajunga pacura, petrol sau resturi de ulei industrial si animalele sa moara?

Se taie padurile pe ras, iar ursii iau cu asalt statiunilr montane, punand in pericol turistii si locuitorii acelor asezari. Defrisarile produc alunecari de teren masive, inundatii si surparea unor locuinte.

Cei care utilizeaza lemnul in afacerile lor pot sa planteze in loc copaci ca echilibrul mediului sa se pastreze.

  1. Dreptul la securitatea alimentelor si la calitatea acestora. Oriunde merg, oamenii trebuie sa aiba certitudinea ca nimic din ceea ce mananca sau din ceea ce beau nu este vechi si ca nu se vor intoxica.

Poate ca aceste informatii vor determina clientii sa se orienteze catre aceste documente care sunt obligatorii si cand posesorii lor doresc sa se inscrie la licitatiile publice pentru obtinerea unor lucrari sau furnizari importante.

Fara implementarea standardelor de calitate, certificarile Iso nu se elibereaza, de aceea beneficiarii directi ai produselor si serviciilor sa  le caute cu privirea afisate pe site-ul oficial sau la sediul firmei.

Pe de alta parte, siteul prezentat mai sus le este util si oamenilor de afaceri care vor avea numai avantaje, punand la loc vizibil aceste documente. Au avansat in top: institutii, magazine, depozite de materiale de constructie sau de produse alimentare, restaurante, hoteluri si companii de transport sau de constructii.

O parte din numele celor 2500 de parteneri sunt in portofoliu si cititorul care nu stie ce sa mai faca sa prospere afacerea sa poate si el sa devina un nume in portofoliu.

Cele mai citite articole

Certificarea Iso are valoare nationala si internationala. Turistii straini solicita servicii de cazare, servicii de transport si preparare/servire mancare, iar pentru ei este esential ca firma care ofera serviciile sau produsele sa detina certificarea.

Marile companii refuza sa isi asocieze numele cu un poluator inrait sau cu cineva care pune in vanzare produse de calitate dubioasa.

Un popas pe siteul Certificare Iso poate face orice persoana care detine un dispozitiv functional, conectat la internet.

Aici poate citi despre toate tipurile de certificari, dar si despre modul in care se obtin si avantajele pe care le ofera aceste documente.

Avandu-se in vedere pretul mic al certificarilor, antreprenorii trebuie sa se grabeasca si sa solicite 2-3 tipuri care se potrivesc perfect afacerii lor.

Certificarile Iso aliniaza serviciile si produsele romanesti la standarde internationale si nimeni nu mai poate sa spuna ca numai in afara sunt produse de calitate.

Omul modern este pretentios cu produsele pe care le cumpara si cu serviciile pe care le solicita pentru ca munceste pentru banii sai si viata este din ce in ce mai scumpa.

Vizitatorii siteului sunt incantati si de aspectul acestuia si de faptul ca se incarca usor, dar mai ales de calitatea si complexitatea informatiilor oferite.

O imagine foarte buna pe plan national si international inseamna prosperitatea afacerii si multa multumire sufleteasca, dar si financiara.

Un om de afaceri se straduieste sa aiba incasari din ce in ce mai mari, atat sa isi achite datoriile si sa isi plateasca salariatii, dar si pentru a oferi familiei o viata frumoasa.

E extraordinar de bine ca exista si in Romania firme care emit certificari si care introduc in tara toate standardele care apar in afara ei ca afacerile romanesti sa fie in rand cu lumea civilizata.

Cele mai citite articole

You may also like