Home Evenimente Vacanță romantică în doi: 7 idei de activități

Vacanță romantică în doi: 7 idei de activități

by GetLokal.ro

Ați așteptat atât de mult acest lucru – în sfârșit veți pleca în călătoria viselor voastre! Indiferent dacă aceasta este prima voastră vacanță împreună sau o escapadă după 30 de ani, aceste activități dragoste porumbel vă vor face să vă simțiți ca și când sunteți în luna de miere. Scufundați-vă în frumusețea unei noi destinații și bucurați-vă de magia pe care o aduce dragostea voastră.

  1. Degustări de vin

Indiferent dacă vă aflați în podgoriile din Toscana, dealurile spaniole sau regiunile viticole din Africa de Sud, degustările de vinuri sunt întotdeauna un mod perfect de a vă pune pe voi doi în spiritul romantismului. Luați frumusețea din jurul vostru în timp ce savurați un vin alb, roșu sau trandafir. S-ar putea să doriți chiar să aduceți o sticlă acasă ca suvenir! Păstrați-l pentru o noapte specială și amintiți-vă zilele pline de fericire câteva luni mai târziu. Spune „da” unei evadări pline de dragoste și închină pahare pentru amintiri de neuitat.

  1. Tratamente spa

Ce este mai relaxant decât să fii în vacanță? Oh, știm! Relaxați-vă cu un tratament spa în timp ce sunteți în concediu. Evadează în Irlanda, Bali sau Thailanda și răsfață-te cu un masaj tradițional cu partenerul tău. Te îndrepți spre Islanda? Bucurați-vă într-un izvor fierbinte! Uitați de tot stresul și concentrați-vă doar asupra prezenței și relaxării unul cu altul.

  1. Încercați un gătit specific

Fiecare destinație are o anume tradiție culinară faimoasă. Fie că este vorba de fabricarea de paste în Italia, ateliere de preparare a faimoaselor supe din Vietnam sau o linie de coacere a croissantelor de clasă în Franța, a găti ceva nou este întotdeauna un mod distractiv de conectare (iar mâncarea delicioasă este doar cireașa de pe tort). Gătiți împreună și deprindeți noi abilități pentru a le aduce acasă în propria bucătărie.

  1. Lansați-vă într-o plimbare cu barca. Luați o cină romantică

Cele mai citite articole

Există ceva atât de magic în navigarea pe mare, departe de toată lumea și de orice. Tot ce a mai rămas este soarele, marea și dragul tău. Bucurați-vă de o după-amiază relaxantă navigând oceane noi împreună. Împachetați un picnic, deschideți o sticlă de vin și profitați de un timp de liniște unul cu celălalt! Ideal este să degustați sticla de vin ușor mai târziu, într-un cadru special al unei cine romantice. Nu-ți trebuie nimic deosebit pentru a crea acea atmosferă, decât o rochie specială pe care să o iei cu tine în vacanță. Pe site-ul Dyfashion gasesti rochii pentru o gamă largă de preferințe și ocazii pentru tine.

  1. Drumeție!

Drumețiile împreună sunt o modalitate minunată de a ajunge la acel sentiment de „fluturi în stomac” pe care l-ați avut atunci când ați început să vă întâlniți. Ajutarea reciprocă și atingerea unor noi înălțimi (la propriu și la figurat) este rețeta perfectă pentru o conexiune bogată. Pe parcurs, întreabă-l pe partenerul tău dacă are nevoie de ajutor, apoi sărbătoriți când ajungeți în vârf! Puțină adrenalină, puțin sprijin și multă determinare vă vor face să simțiți că puteți face orice împreună. Cuplurile care realizează împreună, rămân împreună. 

  1. Luați bicicletele

Ce mod mai bun de a vedea lumea decât în ​​aer liber lângă dragostea ta? Plimbați-vă pe străzile drăguțe, pietruite sau mergeți cu bicicleta prin ierburile luxuriante de pe lângă coastă. Oriunde ai fi, ciclismul este întotdeauna un mod distractiv de a explora împreună. Fă-l distractiv cu o cursă prietenoasă! Cea mai bună parte despre ciclism împreună? Este exercițiu! A arde câteva calorii în plus înseamnă să mănânci o înghețată în plus la Roma.

  1. Mergeți la un safari

Mergi în Africa sau în orice altă țară cu animale sălbatice uimitoare? Ia-ți camerele și aventurează-te în tufiș! Indiferent dacă vă aflați în Tanzania sau Amazon, observarea animalelor sălbatice este o reală provocare. Lipindu-vă unul de altul vă va face să vă simțiți amândoi mai în siguranță și veți fi fericiți să experimentați împreună o astfel de ocazie rară.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil