Home Utile 3 sfaturi utile care te vor ajuta să ai parte de o întâlnire de neuitat

3 sfaturi utile care te vor ajuta să ai parte de o întâlnire de neuitat

by GetLokal.ro

Dacă urmează să ieși la un date și ești entuziasmat, dar și puțin emoționat, pentru că nu știi la ce să te aștepți sau nu ai idei cum să te pregătești, nu trebuie să îți faci griji. E complet natural. Tot ce trebuie să faci e să ții cont de câteva aspecte cu ajutorul cărora să fii cât mai pregătit și să îți impresionezi partenera de la prima privire. Deci, iată 3 sfaturi utile. 

Ține cont de ținută și de aspectul fizic

Înainte de marea întâlnire, pregătește-te corespunzător, deci, ai grijă de aspectul tău fizic, dar și de ținută, așa că vezi care sunt cele mai tari piese vestimentare pe care le ai în garderobă. Bine, acum depinde și de locul în care va avea loc date-ul. Dacă va trebui să te îmbraci elegant ori să adopți un stil casual. De asemenea, în funcție de caz, mergi la un salon de înfrumusețare sau la un barber shop, ca să ai un aspect fresh și la modă. Nu uita să alegi accesoriile potrivite, cum ar fi un ceas de mână elegant sau chiar o brățară. Pe de altă parte, un parfum de calitate te va scoate în evidență. Așa că investește în tine, ca să o impresionezi din prima clipă. 

Fii optimist și speră la ce-i mai bine

Când te duci la o întâlnire, trebuie să fii optimist și să pornești de la premisa că lucrurile se vor îndrepta în direcția care trebuie. Până la urmă, dacă a acceptat să iasă cu tine, tipa respectivă deja te place. Deci, gândește-te că nu ai nimic de pierdut și lasă totul să vină de la sine. Plus că, poate fi dragoste la prima vedere, iar pasiunea să fie de ambele părți. Așa că, pentru a te asigura că performanțele tale sexuale vor lăsa doar laude în urmă, apelează cu încredere la pastile pentru potenta. Iar pe lângă acest aspect, nu uita să te protejezi, deci folosește prezervativul. Cu siguranță, vei obține și a doua întâlnire, atât timp cât toată lumea va fi satisfăcută din toate punctele de vedere. 

Ce vrei să afli și care sunt subiectele pe care le vei aborda

Cele mai citite articole

Încă de acasă, gândește-te ce vrei să afli despre persoana respectivă și care sunt subiectele pe care le vei aborda. De exemplu, poate că partenera ta se va plictisi teribil dacă o să vorbesti doar despre sport sau despre un alt subiect despre care nu știe nimic sau nu o interesează. Așa că, indicat ar fi să ai cât mai multe subiecte de discuție. Poate vrei să vorbești despre filmele și serialele tale preferate, despre ce îți place să faci în timpul liber, dacă îți place să călătorești sau care e muzica ta preferată. Important e să găsiți puncte comune. Pe de altă parte, gândește-te ce vrei să afli despre ea, de exemplu, în ce domeniu lucrează, care sunt pasiunile ei, ce planuri are în legătura cu întâlnirea voastră și dacă își dorește ceva serios. 

Pe lângă aceste sfaturi, nu uita să fii spontan și natural. Nu pretinde că ești altcineva, fiindcă nu te va ajuta. Contează să fii direct și sincer, pentru că vei fi apreciat pentru asta. De asemenea, gândește-te că nu ai nimic de pierdut, așa că mergi la întâlnire fără să ai vreo presiune. Nu uita să participi și tu la discuție, nu doar să asculți, pentru că e important să pui și tu întrebări, ca să cunoști persoana respectivă cât mai bine. Pe de altă parte, fii optimist și râzi cât mai mult, fiindcă nimeni nu-ți va admira tristețea. Plus că și prea multă seriozitate strică. Astfel, vei avea parte de o întâlnire reușită. 

Sursă foto: Shutterstock.com 

Cele mai citite articole

You may also like