Home Utile 4 echipamente HoReCa importante pentru orice bucătărie

4 echipamente HoReCa importante pentru orice bucătărie

by GetLokal.ro

Atunci când ai o afacere HoReCa ai nevoie de echipamente pentru bucătărie care să fie de calitate. Ele pot să fie importante pentru eficienţa angajaţilor şi pentru volumul de vânzări lunare. Cu cât echipamentele utilizate sunt mai corect alese pentru tipul de bucătărie propus, cu atât va exista o mai bună întrebuinţare. Contigrup oferă o gamă largă de produse de calitate superioară, care pot să fie potrivite pentru orice tip de restaurant, pub sau locaţie HoReCa. Pentru a vedea echipamente HoReCa de la Contigrup, citește acest articol.

1.             Maşină de gătit

O maşină de gătit este universal valabilă pentru orice tip de local. Acestea pot să fie de mai multe dimensiuni şi poţi alege să cumperi ceea ce se încadrează cel mai bine în spaţiul tău şi pentru fluxul de clienţi pe care îl ai în mod obişnuit. O maşină de gătit de calitate poate să îţi fie de folos pentru a avea mâncare bine realizată, conform dorinţelor bucătarului.

2.             Cuptor pentru pizza

Dacă ai în meniu pizza, atunci ai nevoie în mod automat de un cuptor performant de pizza. Cuptorul poate susţine mai multe bucăţi în acelaşi timp şi astfel te poţi bucura de o modalitate de îmbunătăţire a timpului de coacere. Poţi achiziţiona cuptorul cu două camere care poate susţine 4+4 pizza în acelaşi timp. Acest cuptor electric este foarte simplu de folosit, iar pizza poate avea până la 30 de cm în diametru.

3.             Maşină de spălat vase

Cele mai citite articole

Pentru a putea servi foarte mulţi clienţi este important să deţii cel puţin o maşină de spălat vase. Te poate ajuta în a menţine vesela la un nivel de curăţenie dorit şi îţi uşurează sistemele de lucru, traseele, din interiorul bucătăriei. Te vei bucura de veselă curată şi clătită la temperatură înaltă.

4.             Dulap de refrigerare static

Dulapul de refrigerare te ajută să îţi păstrezi alimentele la temperatura corectă pentru a servi clienţii cu preparate gustoase şi gătite cu ingrediente de calitate superioară. Este necesar să alegi dulapul de refrigerare care să fie potrivit volumului de alimente utilizat în spaţiul bucătăriei HoReCa pe care îl deţii. Un dulap de refrigerare de calitate va menţine temperatura setată foarte bine şi te va ajuta să obţii rezultatele de care ai nevoie.

Aşadar, echipamentele HoReCa sunt importante pentru a avea o afacere de succes. Ele susţin întreg procesul din bucătărie şi aduc siguranţă mediului de lucru. Angajaţii le pot folosi cu încredere şi pot obţine reducerea timpilor din procesele normale. Contigrup îţi oferă soluţiile perfecte pentru a echipamentele HoReCa de care ai nevoie şi este alături de tine pentru a avea un local de calitate.

Cele mai citite articole

You may also like