Home Utile 8 motive bune pentru care ar trebui să apelezi și tu la un wedding planner

8 motive bune pentru care ar trebui să apelezi și tu la un wedding planner

by GetLokal.ro
organizarea nuntii

Să organizezi o nuntă nu este deloc un lucru ușor. Este o sarcină de o amploare destul de mare, când plăcerea și încântarea organizării nunții, lasă cel mai adesea loc stresului și tensiunilor în cuplu. Fie că visezi la o nuntă mai mare, fie că vrei o nuntă mai mică, mai intimă, să apelezi la un profesionist pentru organizarea nunții poate să fie un lucru foarte bun. Iată câteva motive care te vor convinge de acest lucru.

Un wedding planner – un asistent personal pentru ziua nunții tale. Un wedding planner este un interlocutor privilegiat în toată perioada pregătirilor mai ales în cea mai importantă zi din viața ta. Un wedding planner este cel care va mobiliza competențele sale și cunoștințele sale pentru ca viitorii miri să se bucure de nunta vieții lor.

Plecând de la nevoile exprimate și de la bugetul de nuntă disponibil, va găsi cei mai potriviți prestatari și devine un asistent personal pentru viitorii miri. 

O rețea de profesioniști la dispoziția sa

Un weeding planner are o întreagă rețea de parteneri la dispoziția sa. Pe măsură ce organizează tot mai multe nunți, leagă o mulțime de relații cu profesioniști din domeniul nunții, decor, catering, fotograf sau videograf nuntă

Cunoștințele sale cu privire la tipul și la calitatea furnizorilor de care ai nevoie pentru nuntă îl va ajuta să contacteze direct cei mai buni profesioniști. 

Mai puțin stres pentru miri

Foarte multă lume apreciază ajutorul de preț pe care un wedding planner îl poate aduce. Este un adevărat profesionist în ceea ce privește organizarea nunții. Susținerea sa, disponibilitatea, safaturile pe care le dă, precum și dinamismul său, sunt mereu bine venite în perioade de stres și ezitări.

Armonizarea intervenției furnizorilor

Decoratori, florari, formația de nuntă, DJ, animator… diverse persoane intervin pentru a organiza nunta. Rezervă probele necesare, recuperează unele eșantioane de care ai nevoie, este un fel de intermediar între diverși furnizori, se asigură de un plan B în caz de neprevăzut.

Cele mai citite articole

La fel ca și un șef de orchestră va dirija toată această lume mai mică pentru ca toate lucrurile să fie la locul lor atunci când mirii și invitații lor ajung la petrecere.

Poți profita din plin de petrecerea ta

Un profesionist de încredere, un weddding planner va avea o mulțime de sarcini de rezolvat legate de organizarea nunții. Mirii se vor putea concentra astfel pe organizarea nunții, fără să se preocupe în ziua nunții de unele chestiuni materiale sau tehnice.

Optimizarea timpului

Indiferent de cât timp ai avea la dispoziție pentru organizarea nunții, mereu ai impresia că acesta trece prea repede. Intervenția unui wedding planner te va ajuta deci să îți optimizezi timpul. 

Idei noi

Experiența unui wedding planner îi permite acestuia să dea cele mai bune sfaturi, un lucru care îi permite de asemenea să nu facă greșeli. Face unele sugestii în legătură cu dorințele cuplului, fără să impună însă nimic. Doar viitorii miri vor decide cum se va desfășura cea mai frumoasă zi din viața lor. 

Viitorii miri sunt cei care vor decide tot ce ține de nunta lor, de cea mai frumoază zi din viața lor. Dar, atunci când discută cu un wedding planner, acesta poate să le dea și cele mai bune idei în ceea ce privește locul de recepție, decorul de nuntă sau unele animații.

Poți gestiona așa cum trebuie bugetul de nuntă. Atunci când apelezi la un wedding planner pentru nunta ta, apelezi la un profesionist care știe care sunt prețurile ce se practică și poate găsi furnizorii cu cel mai bun raport calitate-preț. 

Cu alte cuvinte, motivele pentru care ar trebui să alegi un wedding planner sunt numeroase. 

Cele mai citite articole

You may also like