Home Utile Iată cum poți schimba aspectul casei tale în 3 pași simpli, fără să redecorezi

Iată cum poți schimba aspectul casei tale în 3 pași simpli, fără să redecorezi

by GetLokal.ro

Deseori ajungi la concluzia că locuința ta are nevoie de ceva nou – special, inedit, sau doar diferit. Atunci știi că ești pe cale să începi un plan complet de renovare, după caz. Totuși, există și soluții mai ieftine prin care poți schimba aspectul casei tale – ieftine, dar cu un efect la fel de puternic.

De altfel, în ziua de astăzi nu trebuie să cheltuiești o avere pentru a schimba aspectul unei camere sau al întregii case. Așadar, iată cei 3 pași simpli prin care poți face acest lucru!

Înlocuiește ferestrele învechite

Chiar dacă au un termen de valabilitate și o rezistență crescută, nu înseamnă că nu ar mai trebui să îți înlocuiești ferestrele niciodată. În plus, noile produse de pe piață pot fi atât mai eficiente, cât și mai ieftine în comparație cu cele instalate în casa ta, precum un set de ferestre aluminiu. Acestea sunt mai rezistente, dar și mai ușor de întreținut, printre altele – motivul pentru care sunt alegerea principală a multor proprietari în ziua de astăzi.

Astfel, produsele noi și cu un cost mic de pe piață permit să schimbi aspectul casei tale atât la exterior, cât și la interior dacă alegi să înlocuiești ferestrele.

 

Adaugă mai multă lumină în casa ta

Cele mai citite articole

Chiar și un singur bec sau o lampă poate schimba foarte mult când vine vorba de aspectul unei camere. Nu uita că lumina este unul dintre cele mai importante lucruri atunci când vine vorba de arte vizuale precum fotografia sau cinematografia – deci de ce nu s-ar aplica aceleași reguli și în casa ta?

La modă sunt lustrele cu design simplu sau benzile LED aplicate în locuri variate din casă – sub blatul din bucătărie sau în interiorul unui dulap sau în spatele televizorului, pentru un efect wow atunci când privești un film.

 

Apelează la tapet ușor de aplicat și îndepărtat

Vrei un look nou pentru casa ta la fiecare jumătate de an? Atunci poți apela la un tip de tapet care se aplică la fel de ușor pe cât se îndepărtează. Astfel, fiecare cameră a locuinței tale poate avea un aspect diferit în fiecare an – cine nu și-ar dori acest lucru?

Acest tip de tapet poate fi puțin costisitor, dar dacă ești o persoană care dorește schimbare în mod regulat în locuința sa, atunci este o investiție bună.

Acestea sunt doar 3 dintre modurile prin care poți schimba aspectul casei tale. Totodată, nu uita că și un obiect de mobilier nou poate fi de ajutor – tot ce trebuie să faci este să alegi unul inedit!

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil