Home Utile Cum să ai dinți că la Hollywood simplu și ușor

Cum să ai dinți că la Hollywood simplu și ușor

by GetLokal.ro
Cum să ai dinți că la Hollywood simplu și ușor

Un zâmbet că la Hollywood poate fi unul dintre cele mai mari motive pentru care suntem uimiți de celebritățile care defilează pe covorul roșu. Deși există multă diversitate în rândul lor, dinții albi strălucitori, fără spații și perfect aliniați sunt semnătura vedetelor de la Hollywood.

Actorii, modelele și alte personalități celebre arată foarte atractiv datorită designului perfect și distinctiv al zâmbetului lor, ceea ce a adus la nașterea comparației “zâmbet de star de la Hollywood”. Deși un zâmbet Hollywood are în principal conotații estetice, un zâmbet bun aduce cu el o bunăstare generală. Odată cu repararea defectelor zambetului, se repara și stima de sine a multor pacienți.

Și da, este posibil și pentru oamenii simpli să obțină un zâmbet că la Hollywood, iar procedurile nu vor fi mereu complicate. Totul începe cu o vizită la medicul dentist!

Ce este zâmbetul de Hollywood?

Mai mult decât zâmbetul vedetelor de la Hollywood, zâmbetul de Hollywood se mai referă la procedurile dentare prin care medicii stomatologi se ocupă de diferite probleme care ne împiedică să zâmbim estetic. Problemele implică, de obicei alinierea incorectă a dinților, lipsa dinților, carii, dinți ciobiți, decolorați sau cu spații între ei. Pentru a corecta aceste problemele, aceștia folosesc, de obicei, fațete dentare împreună cu alte tratamente în funcție de necesitate și anume:

Albirea dinților

În cazul în care nu exista malocluzii (pozitii incorecte ale dintilor) și nu ai nevoie de alte tratamente, albirea dinților este prima procedura pe care să o iei în considerare dacă îți dorești un zâmbet că la Hollywood. Albirea dinților este cea mai populară procedura de cosmetică dentară, și poate să fie efectuată la medicul stomatolog sau acasă. Atenție, însă, că produsele de albire dentară pot să sensibilizeze dintîi și chiar să distrugă smalțul, de aceea este important să urmezi o rutină recomandată de către medicul tău dentist.

Implanturi dentare

Cele mai citite articole

Pentru cazuri în care ai pierdut unul sau mai mulți dinți, medicul dentist îți va recomandă un implant dentar. Implanturile dentare sunt printre cele mai practice și estetice modalități de a înlocui dinții lipsă, asigurându-ți dinți mai puternici și mai frumoși la finalul procedurii.

În același timp, pentru o succesiune de dinți lipsa tratamentul cu punți dentare este, de asemenea, recomandat de medicii stomatologi.  Puntea dentară este o modalitate practică și mai puțin costisitoare de a umple un gol de 1-2 dinți dintre doi dinți sănătoși.

Coroane

Coroanele sunt folosite pentru a restaura un dinte prin plasarea unei lucrări protetice pe acesta. Astfel un dinte foarte afectat de carie nu este nevoie să fie extras. Există diferite tipuri de coroane, acestea putând fi realizate din porțelan, zirconiu, metal sau ceramică. Desigur pentru un nivel estetic ridicat, coroanele din ceramică integrală sau zirconiu vor fi cele mai recomandate.

Tratament ortodontic

Pentru a avea un zâmbet perfect de Hollywood, dintîi trebuie să fie aliniați corect. În funcție de caz, medicul stomatolog poate să îți recomande aparate ortodontice tradiționale cu prețuri mai convenabile sau aparat Invisalign pret care poate să varieze în funcție de complexitatea cazului.

Această formă de tratament se va recomandă de regulă după tratamentul cariilor și înaintea implanturilor, dacă acestea sunt necesare.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil