Home Utile Cum să eviți pierderile financiare când pariezi la cazino

Cum să eviți pierderile financiare când pariezi la cazino

by GetLokal.ro

 

Când vine vorba de jocurile de noroc, există mitul că întotdeauna casa (cazinoul). Deși este adevărat că orice cazino este, în esență, o afacere care urmărește acumulare de profit, realitatea este că jucătorii pot câștiga sau pot pierde bani în funcție de propriile decizii. Astfel, dacă profită cât mai multe de bonusuri precum rotiri fara depunere, bonus la depunere sau retragere, jucătorii pot economisi bani și își pot crește semnificativ șansele de a pleca acasă cu un premiu.

De la faptul că vin fără o strategie de joc bine pusă la punct, la faptul că nu înțeleg jocurile sau pur și simplu nu au un buget în minte, jucătorii se supun permanent la o serie de riscuri care le cresc șansele de a pierde. Dacă vrei să eviți să pleci de la cazino cu mai puțini bani decât ai venit, urmează aceste patru strategii de mai jos.

 

Stabilește-ți un buget

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru a evita pierderile în cazinourile online este stabilirea unui sistem financiar. Asta înseamnă că vei stabili un mic buget. Uneori, atunci când jucătorii scapă lucrurile de sub control, este pentru că nu au nicio idee despre cât de mult ar trebui să cheltuiască. Atunci când nu există limite – indiferent dacă câștigi sau pierzi – singurul punct final poate fi atunci când nu mai ai bani în portofel.

Jucătorii care pierd în mod constant trebuie să se gândească care este suma pe care își permit să o piardă într-o repriză de jocuri de noroc. Mergi la cazino cu o sumă de bani stabilită și nu cheltui mai mult sub nicio formă. Dacă bugetul tău este de 50, 200  sau 1000 de Ron, atunci rămâi la această sumă.

Este treaba ta să te gândești cum să faci ca acei bani să dureze mai mult. De exemplu, dacă bugetul tău este de 200 de Ron și pariezi 100 de Ron pe mână, există șanse să pleci acasă doar două mâini. Sau dacă joci un joc despre care nu ai habar, poți fi, de asemenea, eliminat rapid.

La celălalt capăt al spectrului, gândește-te la o sumă cu care vrei să pleci acasă, bani câștigați, nu investiți. Mulți pariori nu au nicio țintă în minte, ceea ce, de asemenea, nu este bine. Asta înseamnă că vei continua să joci și vei sfârși prin a pierde și ce ai câștigat.

Așadar, stabilește-ți un buget dar și limite, astfel încât să te distrezi, dar să nu exagerezi cu cheltuielile.

Înțelege regulile jocului

Jucătorii experimentează o mulțime de emoții atunci când intră într-un cazino. La urma urmei, este un loc în care poți intra cu puțini bani și poți să pleci cu mulți. De asemenea, cazinoul este un loc în care te poți distra foarte mult. Astfel stând lucrurile, este ușor să fii super exuberant și să începi să arunci cu banii. Cu toate acestea, este important să nu începi să te scufunzi în lucruri pe care nu le înțelegi.

Cele mai citite articole

Jocurile dintr-un cazino implică, mare marea majoritate, o anumită formă de strategie. Dacă știi ce faci, te poți pune într-o poziție mai bună. Dacă nu știi ce faci, sunt șanse mari să ajungi să pierzi mulți bani. Există jucători care încep să joace fără a verifica măcar regulile de bază.

Ideal ar fi să încerci întâi jocurile online, pe bani virtuali, pentru a învăța cum se joacă înainte de a paria pe bani reali.

 

Folosește o strategie

Există o mulțime de ghiduri online care îți explică cum să-ți îmbunătățești șansele de câștig. Dacă joci video poker, sunt anumite metode care îți pot oferi o șansă mai bună de a încasa bani. Dacă joci Texas Hold’em, există planuri clare care pot duce la creșterea profiturilor. Și, bineînțeles, știm cu toții despre numărarea cărților la blackjack: cu cât știi mai multe, cu cât urmărești mai mult, cu cât poți să înțelegi mai bine, cu atât este mai probabil ca șansele să fie în favoarea ta.

În plus față de simpla cunoaștere a jocului, este util să cauți un bonus de cazino sau un bonus fără depunere ca parte a strategiei tale, deoarece acestea îți vor oferi ture gratuite, bani cu care să joci și alte beneficii, astfel încât să poți profita la maxim de joc. Ți-ai epuizat bugetul? Bonusul fără depunere ți-ar putea permite să mai ai încă o mână, complet gratuit.

Înainte de a intra într-un cazino, studiază jocul pe care intenționezi să-l încerci. Există o mulțime de articole pe internet care îți vor explica care este mutarea optimă în fiecare pas. Cu cât te familiarizezi mai mult cu aceste strategii, cu atât este mai puțin probabil să pierdeți bani odată ce începeți să joci.

Nu consuma alcool

Cazinourile terestre de renume folosesc o strategie cheie pentru a te ajuta să pierzi: alcoolul. Ce-i drept, deși poate părea rău intenționat, se prezintă într-un mod foarte inocent. Dacă îți petreci timpul și plasezi pariuri într-un cazino, îți vor oferi băuturi gratuite sub tot felul de forme. Dacă joci la mese, vor fi chelnerițe care se vor plimba pe acolo și care îți vor oferi orice tip de cocktail sau whisky îți dorești.

Dacă pariezi la casa de pariuri sportive, îți vor da bilete pe care le poți folosi la bar pentru a revendica bere, vin sau orice altă băutură. În cazul cazinourilor locale, sau dacă joci online, poți consuma propriile băuturi, dacă acest lucru este permis.

Problema este că alcoolul îți afectează judecata. Dacă încerci să te gândești la o strategie, la șansele de câștig și la gestionarea banilor, alcoolul îți va pune piedici serioase.

 

Concluzie

Ține cont de cele patru sfaturi de mai sus pentru a evita pierderi financiare nejustificate la cazino. Învață regulile jocului, folosește o strategie, profită de toate bonusurile și ofertele cazinoului și nu consuma alcool în exces. Mult succes!

Cele mai citite articole

You may also like