Home Fun Afla ce fel de persoana esti cu ajutorul profilul tau facial

Afla ce fel de persoana esti cu ajutorul profilul tau facial

by GetLokal.ro
ce fel de persoana esti

La intalnirea unei persoane primul lucru pe care il observam imediat este forma fetei si a profilului facial. O stiinta cunoscuta sub numele de fizionomie se ocupa cu caracteristicile umane bazate pe fizionomia oamenilor. Acest termen a fost mentionat pentru prima data in scrierile lui Aristotel.

Astazi, aceasta stiinta este utilizata intr-o multime de afaceri atunci cand se cauta un anumit tip de oameni, cum ar fi in politie, in corporatii mari, precum si in alte institutii.

Profilul fetei este utilizat pentru a descoperi si a citi ce fel de persoana esti!

Profilul concav

Acest profil include proeminenta maxilarului inferior, din jos de buza inferioara si proeminensa fruntii. Persoanele cu acest profil sunt lente in vorbire, actiune si ganduri, dar sunt hotarate si determinate in teorie. De asemenea, aceste persoane pot fi rationale in tot ceea ce fac. Sunt prietenoase si loaiele cu oamenii de incredere, perseverente si cu o energie usoara, echilibrata. O alta caracteristica a acestora este temperamentul bun, ganditor, calm, dar uneori insensibil. Desi ele se pot controla foarte usor, uneori pot avea stari depresive si de oboseala. Mai mult decat atat, aceste persoane pot fi buni organizatori. Memoria lor functioneaza bine si isi pot aminti aproape totul. Ele nu sunt ranchiunoase, dar de multe ori pot fi razbunatoare.

Cele mai citite articole

Profilul vertical

Aceste persoane au sperante mari. Desi par calme si cu discernamant, ele pot fi foarte incapatanate si persistente. Nu accepta infrangerea si sunt foarte curioase, fiind mereu in cautare sensului adevarat si esenta lucrurilor. Persoanele cu acest profil sunt rationale tot timpul, brutale si directe. Ele termina tot ceea ce incep, chiar daca au nevoie sa renunte la ceva. Fiind ambitioase nu se opresc la jumatatea drumului.

Profilul convex

Aceste persoane gandesc si reactioneaza rapid. Sunt buni observatori, oameni practice, interesati de fapte. De asemenea, sunt foarte energici, nerabdatori, impulsivi, capabili si practici. Cred in succes si au un entuziasm aparte. Cel mai adesea sunt persoane rebele. Ei vor sa aiba grija de altii si adora sa ii sustina. Sunt oameni inteligenti, dar fiind nerabdatori este o trasatura negativa in comunicare.

Cele mai citite articole

You may also like