Home Utile Avantajele unei pompe de stropit electrice

Avantajele unei pompe de stropit electrice

by GetLokal.ro

Pompa de stropit electrică este un echipament foarte important pentru fermieri şi pentru toţi cei care au o activitate în domeniul agriculturii. Tehnologia avansată îmbinată cu un design unic rezultă modele de pompe de stropit cu contur compact şi neted, asigurând un produs uşor de transportat şi de folosit, transformându-le în inovaţii ale stropitorilor tradiţionale.

Pompele de stropit sunt perfecte pentru a controla bolile ce afectează diferite tipuri de flori, recolte şi plante de grădină şi pentru curăţarea spaţiului verde public, precum şi pentru controlul bolilor la păsări şi animale în curs de recuperare din grajduri. Pompele de stropit electrice nu sunt menite pentru pulverizarea solvenţilor sau a altor produse chimice agresive.

Ce caracteristici au pompele de stropit electrice?

Pompele de stropit electrice moderne au un profil liniar şi destul de modern, fiind concepute pentru a respecta unduirea naturală a spatelui utilizatorilor şi cu scopul de a asigura confort, comoditate şi un contact bun. Pompele sunt echipate corespunzător pentru a putea fi utilizate confortabil, având o presiune înaltă de pulverizare, un raport de adeziune foarte bun, penetrabilitate şi o durată de viaţă mare, beneficiind de protecţie împotriva supraîncărcărilor.

Pompele moderne au protecţii de filtre multiple care previn blocările la punctul de admisie a duzelor din cauza impurităţilor, iar structura filtrului este specială pentru a facilita demontarea şi curăţarea. Pe de altă parte, acestea sunt prevăzute cu regulatori pentru modificarea presiunii de pulverizare, ceea ce poate să satisfacă diferite nevoi şi exigențe de stropire.

Cele mai citite articole

Nu în ultimul rând, pompele de pulverizare sunt prevăzute cu voltmetre de mare precizie care arată voltajul bateriei şi evită scăderea nivelului de încărcare în timpul activităţii sau o acumulare de sarcină inutilă, contribuind la menţinerea duratei de viaţă lungi a bateriei.

Utilitatea pompei de stropit electrice

Pompele de stropit electrice sunt ideale pentru cei care au nevoie de dispozitive de stropit via, pomii fructiferi şi legumele din solarii. Stropitul reprezintă întreţinerea primodiala şi vitală a spaţiului verde, a unei grădini sau a unei livezi, iar fără o pompă de stropit corespunzătoare, procedeul nu poate fi realizat în cele mai bune condiţii.

Pentru a efectua stropirea în mod corespunzător, oamenii au la dispoziţie aparate special concepute în acest sens, fiind deosebit de utile în orice grădină, livada sau cultura de vită de vie, dar şi în sere. Pulverizarea se va dovedi fină şi uniformă, cu mici particule de suspensie, ideală pentru a combate boli, fertilizatori foliari şi dăunători.

Avantajele pompelor de stropit electrice sunt oferite de corpul de pompare şi de rezervorul rezistent, de durată de viaţă sporită, de forma ergonomica ce asigură o poziţionare confortabilă ceea ce garantează un randament sporit în timpul lucrului, dar şi de greutatea relativ mică. Destinate uzului casnic, dar şi în micro ferme, pompele de stropit electrice reprezintă o variantă ideală pentru protecţia plantelor.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil