Home Utile Cum să alegi o lampă potrivită pentru aplicarea genelor fir cu fir

Cum să alegi o lampă potrivită pentru aplicarea genelor fir cu fir

by GetLokal.ro

Indiferent dacă te afli la început de drum în aplicarea genelor fir cu fir sau ești un profesionist care dorește să-și îmbunătățească tehnica, ai nevoie de cele mai bune produse.

Pe lângă adezivi, plasturi sau kit-uri de gene, îți trebuie și o lampă cosmetică de calitate. Acest obiect este esențial când aplici extensiile de gene, astfel încât să-ți desfășori munca în cele mai bune condiții.

Totuși, cum alegi o lampă potrivită pentru aplicarea genelor fir cu fir? Descoperă criteriile de care merită să ții cont!

Caută o lampă care oferă lumina și intensitatea corectă

Lumina naturală ar fi ideală când lucrezi ca tehnician de gene fir cu fir. Cu toate acestea, se întâmplă rar să poți lucra lângă o fereastră mare, în timpul zilei. Din fericire, există surse de iluminat profesional care imită perfect lumina naturală.

Cele mai bune lămpi sunt cele care folosesc lumini LED. În ceea ce privește culoarea, pune accent pe luminile albe și galbene, care te ajută să vezi clar genele clientei și să eviți umbrele inestetice. Poți opta pentru o lampă cu LED de pe barhat.ro, cu stativ mobil reglabil pe înălțime, ideală pentru extensii de gene, machiaj sau alte proceduri cosmetice.

Referitor la intensitate, lumina trebuie să fie suficient de strălucitoare, dar nu atât de puternică încât să te orbească. De obicei, lămpile profesionale au mai multe trepte pentru gestionarea intensității luminii și o durată mare de viață a LED-urilor.

Ține cont de dimensiunea lămpii

Cele mai citite articole

Lampa pe care o folosești când aplici extensiile de gene trebuie să fie suficient de mare, astfel încât să ofere o acoperire completă a genelor. În schimb, nu este recomandat să investești în lămpi greu de utilizat sau de mutat dintr-un loc în altul.

Ia în calcul și dimensiunea trepiedului și gândește-te la momentul în care vei fi obligat să călătorești. O lampă pentru gene portabilă, care se pliază ușor, este varianta optimă. Caută și o geantă de călătorie, în care să ții lampa în siguranță până la destinație.

Verifică prețul și brandul de la care cumperi lampa

Pentru că lampa este atât de importantă în procesul de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir, ar fi bine să o cumperi de la un brand cu reputație. De obicei, magazinele care vând articolele pentru gene, îți pun la dispoziție și lămpi cosmetice de calitate, de la branduri cunoscute pe piață.

Prețurile pot varia semnificativ, în funcție de brand. Nu este recomandat să investești în lămpi cu preț mic, pentru că nu se garantează calitatea. Ar fi bine să cumperi un model care se potrivește bugetului și nevoilor tale.

Nu în ultimul rând, este indicat să citești și recenziile care există pe site-urile celor care comercializează astfel de lămpi. Mai mult, nu ezita și întreabă și alți tehnicieni de gene începători sau profesioniști despre marca de lămpi care li se pare că oferă cel mai bun raport calitate-preț.

Deși ți se poate părea un obiect mai puțin important, lampa cosmetică este cea care te ajută să aplici genele corect și să vezi fiecare defect. Alege un produs de cea mai bună calitate, pe care-l poți utiliza ani la rând.

Cele mai citite articole

You may also like