Home Utile Calitate garantata – piese originale din dezmembrari

Calitate garantata – piese originale din dezmembrari

by GetLokal.ro

De ce ai plati dublu sau chiar mai mult pentru piesele auto de care ai nevoie, cand poti obtine acelasi randament, dar la un cost redus, cu piese originale din dezmembrari auto? De ce nu ai diminua cheltuielile pentru reparatia si intretinerea masinii, apeland la serviciile unui parc auto cu piese de la cele mai populare marci de autoturisme? Te bucuri de garantie pentru produsele achizitionate, ai posibilitatea de a gasi si piese rare/exclusive, beneficiezi de consultanta gratuita si, totodata, iti aduci aportul la protejarea mediului inconjurator.

Faptul ca piesele din dezmembrari provin de la masini implicate in diferite coliziuni nu inseamna ca acestea trebuie scoase din functiune. Unele dintre ele pot ramane in stare perfecta de functionare. Dar chiar si asa, un parc de dezmembrari care functioneaza legal are oameni calificati in dezmembrarea masinilor. Asta inseamna ca toate piesele sunt mai intai verificate si testate in vederea comercializarii.

La Dezmembraru.ro se intampla asta. Este unul dintre parcurile specializate in dezmembrarea si comercializarea de piese auto unde gasim ceea ce ne trebuie, la un raport calitate-pret foarte bun. Pe deasupra, suntem si protejati de lege, avand in vedere faptul ca putem beneficia de posibilitatea returnarii oricarui produs in termen de 14 zile, fara a ne justifica decizia de retragere. Mai mult decat atat, parcul de dezmembrari auto colaboreaza cu trei firme de curierat, facand astfel posibila expedierea foarte rapida a produselor achizitionate.

Piese pe stoc, gata de livrare

Cu o suprafata de 600 mp, depozitul parcului auto gazduieste piesele in cele mai bune conditii, insa nu inainte de a fi demontate doar de personal specializat. Toate componentele sunt curatate, testate si verificate, astfel incat sa nu fie facut rabat de la functionalitate si calitate. De altfel, toate piesele  prezentate pe site sunt demontate, organizate pe categorii si stocate online, etichetate cu cod de bare si pastrate in depozit in cele mai sigure conditii, astfel incat sa poate fi pregatite pentru livrare in doar cateva minute de la efectuarea comenzii online sau telefonic – ceea ce nu se poate spune si despre piesele noi originale sau cele aftermarket, la care timpul de asteptare este mult mai mare.

Softul performant este cel care ajuta personalul parcului de dezmembrari auto in gestionarea corecta a stocurilor si identificarea rapida a piesei solicitate, facand, totodata, pregatirea coletului si livrarea extrem de simple si utile pentru ambele parti. Se elimina astfel timpul pierdut si se faciliteaza comandarea uneia sau mai multor piese la orice ora. Piesele reutilizabile sau „piesele verzi”, asa cum mai sunt cunoscute, sunt piese verificate pana la cele mai mici detalii si stocate sistematic pe rafturi speciale de depozitare, pe modele si ani de fabricatie, astfel incat cautarea si gasirea lor sa fie una rapida.

De la dezmembrari auto poti cumpara piese de caroserie second-hand, originale, in stare perfecta de functionare, elemente de mecanica fara componente de uzura, cutii de viteza, motoare, elemente de interior si multe alte piese care se potrivesc perfect pe masina. Inclusiv compatibilitate de culoare poti gasi atunci cand apelezi la serviciile unui parc auto de incredere. Totul, cu factura, garantie si posibilitatea de retur a piesei achizitionate!

Cumpara online, in siguranta, piese din dezmembrari auto doar de pe site-uri specializate. Este mult mai comod, este mai ieftin, scapi de drumuri si poti vedea poze reale cu piesele de care ai rapid nevoie.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil