Home Utile Ce poți face cu bijuteriile vechi și deteriorate? TEZAUR îți oferă soluția

Ce poți face cu bijuteriile vechi și deteriorate? TEZAUR îți oferă soluția

by GetLokal.ro

Oricine deține bijuterii vechi sau deteriorate pe care evită să le poarte din cauza aspectului ușor neplăcut. Cu toate că majoritatea obiectelor realizate din metale prețioase nu se confruntă cu niciun grad de deteriorare de-a lungul timpului, există și excepții. De cele mai multe ori, bijuteriile care nu au un grad înalt de puritate, nu beneficiază de rezistență în timp, existând riscul să se deterioreze. 

Vestea bună este că există câteva variante la care oricine poate apela cu încredere. Una dintre ele este să le vândă către o casă de amanet

TEZAUR oferă soluția pentru bijuteriile vechi și deteriorate

Cea mai bună soluție pentru vânzarea bijuteriilor deteriorate este agenția de amanet, ea acceptând orice tip de produs, indiferent de gradul său de uzură. Astfel, cu banii obținuți, oricine poate să reinvestească în bijuterii din aur. 

Cele mai citite articole

Spre exemplu, agenția TEZAUR oferă clienților săi posibilitatea ca în schimbul acestor bijuterii, ei să poată primi contravaloare lor în bani sau alegerea unor bijuterii din portofoliul TEZAUR. Indiferent de opțiunea aleasă, clienții se vor bucura de multiple avantaje, printre care prețul atractiv, evaluarea corectă și transparentă și experiența premium. 

Cum pot fi întreținute în mod adecvat bijuteriile din aur?

Pentru ca acestea să își mențină strălucirea și frumusețea tot timpul este necesară doar o depozitare atentă în locuri adecvate, astfel încât metalul prețios să nu aibă de suferit de-a lungul timpului. Principalele aspecte de care este important să se țină cont sunt menționate în cele ce urmează:

  • menținerea bijuteriilor în spații uscate de depozitare – indiferent care este nivelul de puritate al acestora, este important ca orice obiect realizat dintr-un metal prețios să fie protejat de umiditate, pentru a nu exista riscul să se deterioreze în timp. Cu alte cuvinte, specialiștii recomandă ca bijuteriile să nu fie purtate în timpul activităților acvatice sau în timpul gătitului;
  • bijuteriile trebuie să fie ținute la distanță de substanțele chimice – substanțele chimice sunt adesea toxice și neprietenoase cu metalele prețioase și, din acest motiv, trebuie să fie evitate. Astfel, loțiunile de corp sau parfumurile nu trebuie să fie aplicate pe obiectele realizate din metale prețioase, pentru că, în timp, structura le poate fi afectată. 

Din păcate, odată ce bijuteriile au căpătat aspectul neplăcut, este dificil pentru oricine să le readucă la strălucirea inițială. Din acest motiv, vânzarea acestora către casele de amanet este o procedură eficientă, ce aduce numai beneficii.

În concluzie, oricine deține acasă bijuterii deteriorate și vechi are ocazia de a obține o sumă generoasă de bani cu un minimum de efort, doar prin vânzarea acestora către agențiile de amanet.  

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil