Home Evenimente Coșuri cu flori pentru ocazii speciale? Comandă-le online, de la Maison d’Or!

Coșuri cu flori pentru ocazii speciale? Comandă-le online, de la Maison d’Or!

by GetLokal.ro

Care sunt cele mai frumoase cadouri în opinia ta? Noi credem că indiferent de ocazie, florile sunt cadourile universale, perfecte pentru oricine. După cum bine știi, florile ne însoțesc încă din prima clipă pe Pământ: la naștere, bebelușii și proaspetele mame primesc buchete și aranjamente florale deosebite, ca dovadă a iubirii celor din jur și pentru a-i face viața lină celui mai nou membru al familiei. Cele mai populare flori pentru nașterea unui copil sunt în general cele albe, deoarece simbolizează noi începuturi, puritate și gingășie, asemenea unui bebeluș. Așadar, dacă vrei să dăruiești flori potrivite unei proaspete mămici, alege întotdeauna flori albe, indiferent de tipul lor (trandafiri, lalele, crini, gerbere și așa mai departe). 

În ceea ce privește modul în care le vei dărui, cele mai populare sunt bineînțeles buchetele, însă în ultimul timp, au început să fie din ce în ce mai apreciate și coșurile cu flori. Acestea sunt aranjamente florale ideale pentru ocaziile cu adevărat speciale, când vrei să impresionezi pe cineva drag. Față de buchetele de flori, coșuri au avantajul de a putea fi folosite drept decorațiuni elegante și de asemenea pot fi utilizate fără vază, ceea ce este un mare avantaj. Dacă ai primit și tu foarte multe flori cu ocazia unui eveniment special, probabil știi că trebuie să improvizezi și să pui buchetele chiar și în pahare mai mari. Dăruind cosuri cu flori online, vei ajuta persoana care le va primi să scape de grija căutarii celor mai bune vaze. 

În plus, florile din coșuri nu necesită îngrijiri speciale, la fel ca buchetele. Tot ce trebuie să faci este să le ții departe de o sursa directă de căldură, ferite de razele directe ale soarelui și de frig. Nu trebuie udate și nici nu trebuie să le cureți de petale sau frunze veștejite, deoarece își vor păstra frumusețea până se vor ofili într-un mod plăcut, care îți va permite chiar să le pui la păstrare. 

Cele mai citite articole

Poți alege coșuri cu flori clasice, realizate din materiale împletite și vopsite în culori deschise, care să contrasteze frumos cu florile care le vor decora sau coșuri realizate din bucăți de lemn natur. Acestea din urmă arată excepțional, având un aspect rustic și cu siguranță vei face o impresie bună dăruind un astfel de cadou. În ceea ce privește florile, trebuie să știi că poți alege fie un coș de-a gata, realizat de către un designer floral priceput sau poți opta pentru unul personalizat, în funcție de preferințele persoanei căreia i-l vei dărui. Important este să îl oferi cu drag, din inimă, iar persoana iubită să înțeleagă acest lucru. 

Pentru această perioadă a anului, îți recomandăm coșuri cu flori roșii, cu elemente de decor verzi sau chiar coșuri tematice de Crăciun. Acestea vor decora locuința într-un mod plăcut și chiar vor putea reprezenta un cadou special pentru cei dragi ție. Trebuie să știi că poți comanda aceste coșuri cu flori dintr-o florărie online de lux, așa cum este Maison d’Or! 

Ce spui? De acum înainte alegi coșuri cu flori pentru ocazii speciale în locul buchetelor? 

Cele mai citite articole

You may also like