Home Utile Cum să joci la SuperEnalotto?

Cum să joci la SuperEnalotto?

by GetLokal.ro

Vrei să participi la una dintre cele mai populare loterii europene? Atunci, încearcă SuperEnalotto din Italia! Acest joc extrem de atractiv și plin de satisfacții, îți va aduce cu siguranță mulți bani!

În primul rând, pentru a putea participa la o extragere SuperEnalotto, va trebui să achiziționezi biletul. Întrucât această loterie este organizată în Italia, poți cumpăra un bilet de hârtie exclusiv din magazinele din această țară. Cu toate acestea, poți juca acest joc online, achiziționând biletul SuperEnalotto cu ajutorul unuia dintre cei mai buni furnizori de bilete pentru loterie – Lottomat. Indiferent de modalitatea pe care o alegi de a obține biletul pentru o extragere, este crucial să ști câte numere are SuperEnalotto.

În total, la această loterie numerică există nouăzeci de numere. Când cumperi biletul, trebuie să alegi șase numere din acestea. Dacă toate numerele se potrivesc corect, vei deveni câștigătorul unui jackpot. Pe lângă acesta, există un număr suplimentar care se numește număr Jolly. Dacă potrivești doar cinci numere corect și ghicești un număr Jolly, vei deveni câștigătorul unui premiu crescut de categoria a doua. Vei obține, de asemenea, un premiu de categoria a doua pentru potrivirea a cinci numere fără un număr Jolly, totuși, în acest caz, premiul va fi mai mic. Va trebui să potrivești cel puțin două numere principale pentru a obține un premiu la SuperEnalotto.

Cele mai citite articole

Vei putea avea o altă șansă de a câștiga la loterie, plătind pentru un alt număr suplimentar numit SuperStar. Acest număr se extrage independent. Dacă ghicești un număr SuperStar, vei putea multiplica premiul sau primești un premiu fix, care se acordă jucătorilor care nu au potrivit niciunul dintre cele șase numere principale.

Acum, ai putut vedea cum funcționează SuperEnalotto. De asemenea, este important să ști că, spre deosebire de multe alte loterii, nu există un plafon al jackpot-ului la SuperEnalotto, aceasta înseamnă că jackpot-ul crește continuu înainte ca să existe un câștigător al premiului cel mare la loterie. Nu uita să verifici rezultatele extragerii. După fiecare tragere, poți verifica aici rezultate  Superenalotto.

Când au loc extragerile la SuperEnalotto? Vei fi surprins să afli că poți juca la această loterie numerică de trei ori pe săptămână! Extragerile la SuperEnalotto au loc marți, joi și sâmbătă la 20:00. Din nou, acest lucru face diferit SuperEnalotto de majoritatea loteriilor mondiale care nu au în mod normal mai mult de două extrageri pe săptămână. Prin urmare, ai mai multe șanse să devii milionar la acest joc de loterie. Desigur, nu ar trebui să uiți că o singură linie de la SuperEnalotto valorează la fel de mult ca o ceașcă de cafea bună. Acesta este un preț extrem de mic pentru astfel de oportunități fantastice oferite de acest joc!

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil