Home Utile Cum te ajută apa Kangen să ai o viață sănătoasă fără chimicale

Cum te ajută apa Kangen să ai o viață sănătoasă fără chimicale

by GetLokal.ro

Orice persoană își dorește să își crească în mod considerabil calitatea vieții, să aibă un lifestyle sănătos, organizat și să se protejeze pe cât se poate de mult de factorii dăunători din jur. Pentru a obține toate aceste lucruri este important să te informezi înainte de a face o schimbare, astfel încât să îți iei deciziile în cunoștință de cauză. Deseori îmbunătățirea calității vieții este amânată din numeroase motive, principalele fiind frica de necunoscut, lipsa de timp și energie, lipsa de motivație.

Sănătatea trebuie să fie în topul priorităților pe care le ai! Pentru ca ea să fie menajată ori chiar îmbunătățită, se spune că sportul și alimentația corectă formează cheia succesului. Cu toate acestea, sunt 3  „ingrediente” uitate, care au o influență foarte mare asupra sănătății tale – odihna (fizică, psihică), chimicalele cu care intri în contact (prin respirație, pe cale alimentară și prin piele) și hidratarea corespunzătoare organismului.

Importanța alimentației și a sportului este majoră, însă fără o pauză în care corpul și mintea să se refacă, fără apa care duce în celule nutrienții cu care te hrănești, acolo unde ei sunt puși în valoare și, având în viața ta și surse mari de elemente chimice (poluarea din aer, produsele chimicale de curățenie pe cale le inhalezi, parfumuri sintetice de încăperi, țigări, chimicalele care intră în corp prin alimentele procesate, de pe legume și fructe sau care îți intră în corp prin piele, de la produsele de îngrijire personală etc.) este foarte probabil ca eforturile depuse, să nu aibă rezultat. Toate acestea sunt elementele care ar trebui să completeze tabloul sănătății tale. Fără ele efectele dorite doar din nutriție și sport nu se vor vedea într-un timp scurt, poate nici în ani de zile. Ba din contră, fără ele există riscul ca organismul să fie suprasolicitat și starea de sănătate să fie afectată.

Așadar, ai grijă de toți factorii pentru a te bucura de un echilibru general și de o viață plină de beneficii! Iată cum și de ce să nu neglijezi calitatea somnului tău și a apei pe care o consumi!

De ce este crucială odihna pentru a avea un corp sănătos și o minte ageră

Deși este bine să ai un stil de viață activ, cu foarte multe lucruri de făcut, nu trebuie să fie neglijată odihna. Dacă agenda este foarte plină și se acumulează stres, atunci nu doar că vor apărea dificultăți de concentrare, ci și corpul se va simți slăbit, chiar dacă alimentația este bună.

Pauzele periodice, concediile, somnul și activitățile relaxante sunt o necesitate pentru a avea o viață liniștită, echilibrată și pentru a fi capabil să îți atingi obiectivele.

Pe lângă momentele de relaxare, orele de somn, dar și calitatea odihnei reprezintă factori pe care nu trebuie să îi neglijezi. Este imperios să dormi, ca adult, între 6 și 8 ore pe noapte. Înainte de a adormi este bine să nu stai cu ochii într-un monitor, fie că e vorba de telefon ori laptop, fie de televizor. Încearcă să citești câteva pagini dintr-o carte fizică sau să te uiți pe fereastră, să iei o gură de aer și să îți relaxezi privirea.

Între timp, lasă cel puțin un geam deschis pentru a aerisi încăperea în care vei dormi (mai ales dacă nu poți sta cu fereastra deschisă peste noapte). Ai grijă ca pijamaua și lenjeria patului să fie din materiale comode, moi, care să nu favorizeze transpirația (să nu conțină nylon, poliester ori elastan). De asemenea, e bine ca temperatura din încăpere să fie de aproximativ 20 de grade, însă depinde mult de cât de cald sau rece îți place ție să fie.

Ține cont și de aceste 2 elemente esențiale:

 • Perna – este bine ca ea să fie un suport pentru cap, fără să ridice gâtul ori să îl coboare.
 • Salteaua – trebuie să se muleze pe forma corpului și să îi susțină greutatea, pentru a nu forța coloana ori sistemul osos să stea în poziții incomode sau nenaturale.

Ambele trebuie să fie optime, nu foarte moi și nici foarte tari pentru ca întregul corp să aibă sprijinul de care are nevoie. În caz contrar, în timp, pot apărea numeroase probleme de sănătate și dureri.

Cum ajută hidratarea la îmbunătățirea calității vieții

Corpul uman, după cum probabil știi deja, este format în majoritate din apă. Acest lichid este cu totul aparte deoarece are numeroase roluri prin care ajută organismul să funcționeze optim. Dacă hidratarea nu este făcută corect, corpul este predispus la îmbătrânirea prematură, la încetinirea funcțiilor și reflexelor psihice, apare senzația de oboseală (cronică) și numărul toxinelor crește constant.

Odată cu înaintarea în vârstă și cu acumularea unei lipse mari de apă zilnice, corpul nu reușește să-și desfășoare la maxim activitățile naturale de detox și astfel începe să acumuleze din ce în ce mai multe toxine, inclusiv din alimentație. Ar fi ca și cum într-o cameră, oricât de încăpătoare, ai aduce permanent tot felul de obiecte, dar nu ai elimina din ele, nici nu ai aerisi și nici ai face curat periodic. La un moment dat ai constata că aerul nu mai e de respirat, că totul e supraaglomerat și că nu mai poți sta în cameră. Același lucru se întâmplă și în corpul tău, dacă zilnic îți oferi nutrienți, dar nu consumi apă suficientă care să îi transporte la celule sau să elimine toxinele din celule. Ca să evite supraîncărcarea celulelor, adulților le este recomandată apa într-o anume cantitate și cu o structură moleculară specială, capabilă să pătrundă în celulele supraaglomerate și să le elibereze de parte din acumulările de toxine. Această structură aparte poate fi obținută printr-un procedeu special, chiar la tine acasă, cu ajutorul unui echipament de procesare a apei, iar apa obținută astfel are puterea să pătrundă profund în țesuturile organelor și chiar în celule. Astfel, ele sunt ajutate să se curețe în profunzime de majoritatea factorilor nocivi rezultați în urma proceselor din celulă sau pe care îi primesc, printre altele, din mâncare și din mediul înconjurător.

Un alt aspect extrem de important este cel al pH-ului corpului uman, care  ar trebui să aibă valoarea ușor alcalină 7,35 – 7,45 (valoarea sângelui arterial). Dar din cauza surselor de aciditate cu care intrăm în contact zilnic (alimenție acidă, zahăr, proteină animală, băuturi carbogazoase, țigări, stres, aer poluat) nivelul de aciditate al organismului se schimbă. Acest lucru face ca organismul tău să lucreze minut de minut să anuleze această aciditate. Și cum o anulează? Folosind sistemul lui natural de echilibrare acido-bazică și consumând din resursele naturale alcaline ca să neutralizeze aciditatea care vine din sursele amintite mai sus. De aceea ideal este să dai și tu o mână de ajutor și să bei apă cu această structură moleculară specială și, în plus, cu un pH alcalin (maxim 9,5). Există și ape cu pH de peste 9.5, dar la această valoare, în funcție de modul cum e produsă, substanța poate să devină un foarte bun și puternic degresant, motiv pentru care NU trebuie băută, ci folosită doar pentru uz extern, uz casnic.

Folosind constant o apă cu structură specială și pH alcalin (8,5 pH / 9 pH / 9,5 pH) și respectând indicațiile ce o însoțesc, vei observa în foarte puțin timp că ai mai multă energie și că poți face conexiuni psihice mult mai rapid, că ești mai odihnit și că pielea ta capătă un aspect plăcut, sănătos. Toate se datorează faptului că acest tip de apă hidratează și hrănește organismul în profunzime, fiind structurat să intre printre și în celule, scoțând toxinele și chimicalele din corp.

Cum se elimină parte din chimicalele cu care intri în contact

Știm cu toții că aerul respirat în marile orașe este poluat. Știm că produsele cosmetice de îngrijire personală conțin chimicale și că ele intră prin piele, în fluxul sangvin și știm că produsele de curățenie care conțin și ele, chimicale, sunt în parte inhalate. În plus, este important de avut în vedere că parte din alimentele sunt menținute la raft cu ajutorul conservanților chimici și că hrana, oricât de proaspătă, e cultivată și apoi menținută în depozite și magazine cu ajutorul unor chimicale sau conservanți.

Iar despre efectul chimicalelor asupra sănătății, știm cu toții cât este de nociv și cât poate destabiliza un corp, fie el cât de sănătos. Prin urmare, ar fi indicat să minimizezi cât poți contactul corpului tău cu aceste chimicale. Poți face asta în mai multe feluri: ori folosind produsele mai rar și în cantități mai mici, ori eliminând o parte din cantitatea de chimicale din ele – cum ar fi cele prezente pe suprafața alimentelor – ori înlocuindu-le cu alte produse care fac același lucru, dar fără aceste chimicale în compoziție – cum ar fi produsele de igienă sau curățenie clasice.

Așadar acesta este în mare tabloul vieții sănătoase a omului modern, grăbit și prietenos: nutriția, mișcarea, odihna,  hidratarea și eliminarea chimicalelor, pe cât posibil, din viața lui!

Dacă în legătură cu nutriția deja ai rezultate, dacă legat de sport și relaxare, sperăm că te-am convins să le pui pe lista priorităților, iată că mai avem o veste bună pentru tine: GoostoMix, platforma care susține un stil de viață sănătos, recomandă o tehnologie care te ajută să beneficiezi de o super hidratare și să înlocuiești cu soluții BIO, sau chiar să elimini unele chimicale din viața ta: un aparat care ionizează și filtrează apa de la robinet, producând mai multe tipuri de apă cu diferite utilizări.

Ce tipuri de apă produce aparatul Kangen și cum te ajută

Ionizatorul de apă Kangen face parte din căminul multor oameni interesați de sănătate datorită numeroaselor beneficii pe care le aduce și a numărul de produse pe care poate să le înlocuiască. Produce 5 tipuri de apă, cu 7 valori de pH.

1. Apă Kangen / Apă alcalină → 8,5 pH – 9 pH – 9,5 pH

 • Este o apă filtrată, lipsită de chimicale, alcalinizată.
 • Are proprietăți antioxidante, încetinind procesul de îmbătrânire.
 • Are un pH ridicat, ajutând la neutralizarea acidității din organism.
 • Este perfectă pentru consum zilnic și pentru hidratarea în timpul exercițiilor fizice, oferind energie prin capacitatea ridicată de hidratare a organismului.
 • Oxigenează rapid pentru că este o apă structurată care conține hidrogen molecular.
 • Intensifică gustul mâncării și scade senzația de nevoie de sare.
 • Foarte bună în perioada prenatală (aduce un aport crescut de alcalinitate lichidului amniotic, care are pH ușor alcalin).
 • Nu trebuie băută când sunt administrate tratamente medicamentoase.
 • Pentru copiii de până în 3 ani alcalinitatea organismului este diferită, astfel această apă trebuie înlocuită cu cea Clean.
 • Ca orice altă apă, nu se bea în timpul mesei. Consumul apei în timpul mesei poate îngreuna digestia.

2. Apă Clean → 7,0 pH

 • Are un pH neutru.
 • Este ideală pentru prepararea laptelui pentru bebeluși.
 • Se pot lua medicamente cu ea.
 • Este recomandat să se consume proaspătă.
 • Se poate prepara mâncarea cu ea.
 • Poate înlocui cu succes apa de la robinet sau cea îmbuteliată.

3. Apă Beauty → 4,5 pH – 6 pH

 • Este folosită pentru uz extern.
 • Ideală pentru ten.
  • Tonic natural și BIO pentru ten.
  • Aftershave pentru bărbați și spre deosebire de multe produse din comerț, nu cauzează iritații, usturimi sau mâncărimi.
  • Poate să contribuie la vindecarea accelerată a rănilor ușoare.
  • Dacă este combinată cu un ulei BIO, are capacitatea de a îndepărta machiajul, chiar dacă este waterproof sau rezistent la transfer.
  • Ajută la diminuarea unor probleme dermatologice.
 • Benefică pentru păr, ajută la curățarea în profunzime a firelor și scalpului.
 • În casă ajută la:
  • Lustruirea suprafețelor lucioase.
  • Fierberea rapidă a alimentelor, în special a pastelor.

4. Apă puternică Kangen sau apă super alcalină → 11,5 pH

 • NU se bea.
 • Este considerată ca fiind un foarte bun degresant natural, aducând multe beneficii în curățarea bucătăriei și spălarea hainelor (poate scoate anumite pete din țesătură).
 • Înlocuiește produsele chimice tradiționale și ajută la întreținerea curățeniei, FĂRĂ CHIMICALE.
 • Ideală pentru curățarea alimentelor pentru că elimină ceara, pesticidele și erbicidele.
 • Ameliorează anumite afecțiuni dermatologice.
 • Contribuie la o casă sigură pentru animale și copii, înlocuind cu succes o varietate de produse de curățenie.

5. Apă puternic acidă → 2,5 pH

 • NU se bea.
 • Este bună pentru a înlocui dezinfectanții, având și proprietăți de soluție antiseptică și antibacteriană.
 • Se poate folosi inclusiv pentru spălarea și dezinfectarea jucăriilor (este sigură pentru copii deoarece nu lasă urme de substanțe chimice în țesături).
 • Se poate folosi pentru curățarea și îngrijirea anumitor răni sau tăieturi, atât la oameni, cât și la animale, fără a da senzația de usturime sau durere.

Calitatea de dezinfectare a apei puternic acidă produse de ionizatoarele Kangen depinde de câțiva factori:

 • sursa inițială de apă,
 • starea de igienă a dispozitivului care o produce,
 • debitul de apă care este folosit la producere,
 • soluția consumabilă care intensifică procesul,
 • modelul de dispozitiv.

Fiecare dintre aceste ape are întrebuințări și proprietăți speciale, unele fiind ideale pentru menținerea echilibrului intern acido-bazic, altele fiind perfecte pentru inlocuirea produselor de curățenie și dezinfectare din comerț, evitând astfel folosirea chimicalelor dăunatoare.

Ionizatorul Kangen oferă siguranță și contribuie la starea ta de sănătate

Ionizatorul de apă Kangen este produsul care asigură 5 tipuri de apă într-o locuință, fiecare având proprietăți aparte date de pH.

Dispozitivul este produs în Japonia și a crescut de-a lungul anilor ajungând lider mondial al industriei din care face parte. Compania producătoare, Enagic, pune accentul pe calitatea tehnologiei, pe fiabilitatea ei, dar mai ales pe siguranța apei pe care o produce.

Folosit în fiecare zi, acest produs ajută la creșterea calității vieții, oferind numeroase beneficii pentru organism, dar și pentru căminul tău.

De ce să consumi apă Kangen

Cu ajutorul aparatului Kangen vei avea acces imediat la toate tipurile de apă menționate mai sus, putând să îți schimbi radical stilul de viață. Nu doar că îți vei proteja sănătatea, ci vei observa alte îmbunătățiri personale:

 • îți va crește nivelul de energie,
 • te vei simți revigorat și hidratat,
 • creierul va fi mult mai bine oxigenat,
 • calitatea și aspectul pielii vor fi cu mult îmbunătățite și unele afecțiuni de ordin dermatologic ameliorate,
 • pielea își păstrează elasticitatea și este încetinită considerabil îmbătrânirea sa datorită hidratării în profunzime a țesuturilor,
 • previi anumite probleme de sănătate,
 • digestia este îmbunătățită.

De ce să înlocuiești apa îmbuteliată și produsele de curățare cu apă Kangen

 • Economisești banii pe care i-ai da pe produse de curățenie și pe dezinfectanți.
 • Protejezi întreaga familie pentru că nu mai este supusă la particule și vapori chimici, toxici pentru organism.
 • Reduci cantitatea de plastic pe care o folosești pentru că nu mai cumperi PET-uri.
 • Elimini cantitatea de plastic, praf, rugină, murdărie și microorganisme pe care o consumi când bei apă îmbuteliată ori de la robinet.

Alege un stil de viață sănătos cu apa Kangen

Alege să faci schimbări în viața ta pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate și pentru a te bucura de beneficiile unui lifestyle echilibrat. Ia în considerare recomandările anterioare, investește în calitate apei, odihnei și a produselor pe care le consumi și bucură-te de toate avantajele primite!

You may also like

Leave a Comment

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!