Home Utile Daca aveti parte de gandaci in Bucuresti, chemati o echipa de dezinsectie profesionala!

Daca aveti parte de gandaci in Bucuresti, chemati o echipa de dezinsectie profesionala!

by GetLokal.ro
3. 3d-deratizarecompleta.ro firme de dezinsectie Bucuresti-corectat

Cand vedem un gandac in casa poate fi atat deranjant, cat si socant. Chiar daca va mentineti casa cat mai curata si fara firimituri, s-ar putea sa ajungeti totusi cu acesti vizitatori nedoriti in locuinta. Daca simtiti ca lucrurile incep sa scape de sub control si ca remediile casnice nu par sa va rezolve problemele cu daunatorii, veti dori sa apelati in continuare la un exterminator profesionist de gandaci.

Desi s-ar putea sa doriti sa evitati sa platiti pentru un exterminator profesionist de gandaci, veti fi recunoscator ca ati ajuns sa apelati unul mai devreme decat mai tarziu. Si cand aveti informatiile potrivite la dispozitie, va veti da seama cat de util poate fi de fapt un exterminator de gandaci. Daca vedeti un gandac in casa, ar putea fi doar un singuratic care s-a indepartat de colonia sa. Mai probabil insa, asta inseamna ca ati putea ajunge cu o infestare de gandaci foarte curand. Site-ul 3d-deratizarecompleta.ro  este una din cele mai bune firme de dezinsectie Bucuresti!

Daca ajungeti sa gasiti o multime de excremente de gandaci sau gandaci morti in casa, atunci probabil ca este timpul sa chematii un exterminator. In timp ce folosirea momelilor pe care le-ati cumparat de la magazinul local ar putea ajuta la uciderea unor gandaci, sunt sanse sa nu poata ucide intreaga colonie.

Stiind ce face un exterminator pentru a scapa de gandaci, va puteti simti mai increzator in decizia de a angaja unul.

Tipul exact de tratament va varia in functie de tipul de problema pe care o aveti cu gandacii, precum si de tipul de casa in care locuiti. In ciuda variatiilor specifice, exista cateva tehnici si instrumente de baza pe care practic toate companiile de control al gandacilor le folosesc cu scopul de a scapa de gandaci. 

Exterminatorii incep adesea in bucatarie – este cea mai comuna sursa de infestare cu gandaci, deoarece este locul in care atat sursele de hrana, cat si apa sunt la indemana.Profesionistul in controlul daunatorilor va incepe prin a inspecta aragazul si frigiderul, in interior si in exterior. Daca este posibil, se va uita si sub alte aparate, cum ar fi masina de spalat vase, departe de perete pentru a privi in spate si sub ele.

In baie, vor cauta semne de gandaci in jurul corpurilor de iluminat si electrice, in dulapuri si in jurul canalelor de scurgere. Gandacii orientali sunt o problema frecventa in canalizare, asa ca exterminatorul va poate cere sa instalati capace de scurgere.

Urmatoarea oprire a unui exterminator va fi probabil dulapul de utilitati. Nu numai ca este de obicei cald, dar va avea si conducte si cabluri care trec prin pereti. Aceste goluri ar putea lasa gandacii sa intre in casa ta.

 

Exterminatorii folosesc aspiratoare umede si uscate pentru a aspira murdaria, resturile mici si orice gandaci care se ascund in aceste zone. Apoi, etanseaza gaurile si deschiderile cu plasa sau calafate pentru a impiedica insectele.

In cele din urma, un exterminator se va uita la zonele de depozitare si dormitoare, explorand fiecare crapatura si crapatura. S-ar putea sa scoata prizele sau sa va solicite sa goliti dulapurile si dulapurile. Daca aveti o mansarda sau un subsol, ei vor inspecta punctele de intrare sau semnele coloniilor care traiesc acolo.

Statisticile recente din industrie arata o crestere a infestarilor de gandaci peridomestici – acesta este un cuvant elegant pentru speciile care traiesc atat in ​​aer liber, cat si in interior.

In aceste cazuri, operatorii de control al daunatorilor gandacilor vor aplica tratamente si in exterior. Acest lucru ar putea face procesul un pic mai lung si mai costisitor, dar ar fi mult mai dificil de gestionat pe cont propriu.

Cele mai citite articole

Arsenalul fiecarui exterminator include cateva instrumente de baza:

 -Capcane cu lipici;

-Momeli cu gel;

-Prafurile;

-Spray-uri.

Capcanele sunt importante pentru a masura dimensiunea unei infestari. Prin plasarea mai multor capcane de lipici in zone diferite, un controlor de daunatori poate identifica unde se ascund gandacii.

Momelile vin sub forma de gel si ca statii de momeala. Ei nu ii ucid instantaneu, dar acesta este ideea – gandacul moare inapoi in cuibul sau. Apoi, pe masura ce ceilalti gandaci se hranesc cu corpul sau, mananca si ei insecticidul.

Cea mai buna modalitate de a preveni o infestare cu gandaci este sa va asigurati ca acestia nu au niciodata sansa de a invada! Exista cateva bune practici de urmat in si in jurul casei voastre, care vor face dificila intrarea gandacilor si vor face incomod pentru ei sa ramana.

Mentine podele si suprafete curate 

Gandacii iubesc aceleasi alimente pe care le facem noi. Asadar, lasarea firimiturii sau a alimentelor varsate pe plita sau blat va atrage acesti oaspeti nedoriti. Obisnuiti-va sa va curatati suprafetele de gatit si de mancat in mod regulat si imediat dupa prepararea alimentelor. Maturarea si curatarea regulata vor descuraja gandacii sa gaseasca chiar si cele mai mici firimituri pe podeaua bucatariei tale.

 Pastrati alimentele in mod responsabil 

Folosirea recipientelor sigilate pentru depozitarea alimentelor va ajuta la prevenirea gandacilor de a adulmeca delicatese gustoase. Tineti dulapurile si frigiderele inchise tot timpul. Curatarea regulata in si in jurul dulapurilor si zonelor de depozitare a alimentelor va descuraja, de asemenea, gandacii sa exploreze. 

Pentru cele mai bune rezultate, asigurati-va ca verificati cu atentie orice mobilier inainte de a-l aduce in casa pentru prima data. Gandacilor le place sa se ascunda in colturi si sertare, asa ca fiti deosebit de atenti in aceste zone. De asemenea, este o idee buna sa aspirati orice oua pe care le-ar fi depus gandacii, trecand peste mobilier sau obiecte mari cu un aspirator de mana.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil