Home Servicii Echipamente frigorifice premium la preț accesibil, doar la TC Romania

Echipamente frigorifice premium la preț accesibil, doar la TC Romania

by Dinu Alexandra

TC Romania oferă beneficiarilor o paletă extrem de bogată de produse din sfera mijloacelor producătoare de frigorifice anume destinate unor dotări profesionale de top pentru restaurante, cantine, cofetării, patiserii, brutării, cafenele, ceainării și hoteluri.

Cei interesați pot ca să găsească aici, la compania menționată, echipamente mai simple sau mai complexe de refrigerare și congelare, de la vitrine frigorifice, lăzi frigorifice, camere frigorifice, până la instalații de răcire pentru băuturi pentru baruri.

Dotări frigorifice pentru depozite și spații comerciale de calitate, pentru un plus de profitabilitate

Reprezentanții magazinelor care comercializează produse alimentare găsesc la TC Romania cele mai bune echipamente frigorifice pe care să le instaleze în spațiile de vânzare, nu doar în depozitele interne, accesibile doar personalului angajat. Dintre cele care permit accesul liber al clienților la mărfurile respective putem enumera: lăzi frigorifice, vitrine frigorifice orizontale și  rafturi frigorifice pentru stocarea mezelurilor, produselor lactate, dozelor de bere și băuturilor răcoritoare etc..

Cu multă notorietate la noi, vestita companie autohtonă se mândrește nu doar cu faptul că are în ofertă echipamente și sisteme complexe de producere a frigului de cea mai înaltă calitate, ci și pentru că oferă asistență tehnică profesionistă garanție și post-garanție, printr-o vastă rețea de service la nivel național.

Compania depune eforturi continue pentru a menține standardul de ce a consacrat-o în rândul beneficiarilor autohtoni. În acest sens, înainte de livrare, fiecare echipament frigorific este verificat de către o echipa tehnică experimentată pentru ca el să funcționeze la parametri optimi la care a fost proiectat, să nu aibă vicii vizibile sau ascunse, așa încât fiecare agent economic care comandă produse de la TC Romania să fie pe deplin satisfăcut de investiția pe care a făcut-o.

Întotdeauna ascultă de specialiști când vrei să comanzi echipamente frigorifice adecvate pentru business-ul tău!

Consultanții ce lucrează aici oferă inclusiv asistență de specialitate a potențialilor clienți care tocmai și-au deschis un business și nu prea știu de ce dotări frigorifice minimale au nevoie  în limita unui buget strict, dar și acelora care au avut deja succes și sunt în perioada de extindere a activității lor economice, motiv pentru care au nevoie să investească în instalații și echipamente de refrigerare și/sau congelare de top.

Având în vedere că dezvoltarea durabilă este un criteriu pe baza căruia trebuie să se facă orice dotare inteligentă a unei firme ce produce sau comercializează produse alimentare, produsele comercializate de către TC Romania nu doar că sunt extrem de fiabile, dar permit și o economie importantă din perspectiva consumului de energie electrică, mult diminuat, față de echipamentele frigorifice mai vechi.

În plus, ele au și un aspect extrem de plăcut, ceea ce le face ușor de integrat în amenajările interioare ale diverselor magazine cu produse alimentare perisabile, dar și a unităților de tip HoReCa.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like